Larsen lånes ut til Stjørdals-Blink

Tor Erik Larsen sitter allerede i bilen på vei til Trøndelag, og i ettermiddag er han i sving på det som blir hans aller første treningsøkt med OBOS-klubben Stjørdals-Blink.

Annonse:

Foto: Jon Forberg

Keeperen blir lånt ut for resten av sesongen.

- Jeg er utrolig glad for å få denne muligheten til å spille fast på et høyere nivå, sier Larsen.

- Åtte cupfinaler

Han er forberedt på å gi alt for klubben som ligger kvalikplass og kjemper for å overleve.

- Jeg er gira på å gjøre en solid jobb både på og utenfor banen, og skal hjelpe til det jeg bare kan for at de nå beholder plassen i OBOS, sier han om oppgaven som venter.

Sportssjef Bjørn Erik Melland er glad for avtalen, som han kaller en vinn-vinn-situasjon for alle.

- Blink har hatt et sterkt ønske om å benytte Tor Erik resten av sesongen. Det at han dermed får åtte «cupfinaler» i mål hos Blink som inngang til en ny sesong her i AaFK ser vi veldig positivt på. Tor Erik har hatt en veldig fin utvikling gjennom året og er definitivt moden for denne oppgaven, sier Melland.

- Måtte gi han sjansen

I klubben er man stolte over å kunne gi Tor Erik denne muligheten til å spille på et høyere nivå resten av sesongen.

- Det er en veldig god mulighet for Tor Erik. Han har virkelig overrasket oss positivt etter at han kom tilbake til oss etter USA der han var i tre år. I og med at vi nå har en keepersituasjon der vi har tre gode keepere, så følte vi at vi måtte gi han denne sjansen, sier keepertrener Frank Mathiesen, som også skryter av Larsen for jobben han har gjort i AaFK 2 hittil i sesongen.

- Hele AaFK 2 har gjort det veldig bra denne sesongen, og Tor Erik er definitivt en av dem. Han tilhører A-stallen, men har gått ned og gjort andrelaget til sitt prosjekt. Det har han lyktes med og på den måten åpnet også denne muligheten seg, sier Mathiesen som gleder seg til å følge han i aksjon.

- Ja, det er klart det blir noen ekstra TV-kamper på meg fremover nå, legger han til.

Annonse fra Obos-ligaen: