Lars om Shaquill: - Herlig!

Nykommeren imponerte sjefen.

Annonse:

Foto:NTB Scanpix

Nederlandske Shaquill Sno var en av AaFKs beste spillere mot Brann onsdag. Etter kampen vanket det skryt til vingbacken, som startet sin første kamp for AaFK.

- Shaq viste at han har ferdigheter som vi forhåpentligvis vil få veldig mye glede av framover, sier Lars Bohinen om den tidligere Ajax- og Telstar-spilleren.

Shaquill tok plass ute til venstre, og var blant annet svært delaktig da AaFK tok ledelsen. I gangene på Color Line Stadion var det flere som sammenlignet ham med den tidligere tangohelten Demar Phillips etter kampen. Shaquill løste oppgavene sine med glans både offensivt og defensivt.

- Han nøytraliserte Koomson stort sett hele kampen. I tillegg til å ha full kontroll på sida si, var han rask, kreativ og flink med ballen. Det var herlig å se, sier Lars Bohinen, som også skryter av en annen nederlandsk nykommer, midtstopper Daan Klinkenberg.

- Han gjorde det enkelt, akkurat slik jeg ba ham om. Begge nederlenderne våre leverte, slår Lars fast.

- Shaquill har ferdigheter vi vil få glede av, slår Lars fast. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN
- Shaquill har ferdigheter vi vil få glede av, slår Lars fast. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sjefen sjøl var i det store og det hele fornøyd etter uavgjortkampen.

- Hvis vi bare hadde luket vekk de to målene som Brann fikk, som ligner på alt annet vi har fått imot så langt, så er jeg veldig fornøyd. Bra moral, bra struktur i laget, bra arbeidsvilje, bra duellvilje. Vi klarte å få ballen ned, og spilte ok. Vi var mest opptatt av å stramme opp defensivt, og da må kanskje det offensive lide litt. Det bor noe i dette laget som vi skal få ut, men vi må få på plass en ordentlig defensiv struktur først, sier han, og legger til at de tre første kampene har gitt spillerne hans nyttig lærdom.

- De har vært litt skamfulle over resultatene og målene vi har sluppet inn. Vi fikk en reaksjon i dag, en prestasjon å bygge videre på. Jeg tror dette var et fint steg i riktig retning. Samtidig har spillerne fått en forståelse for hva som kreves for å ta poeng i Eliteserien.

Neste mulighet for flere poeng er allerede søndag. Da gjester AaFK Strømsgodset.


Annonse fra Obos-ligaen: