Lars og spillerne: - Vi gleder oss veldig!

Det begynner å krible i beina nå, forteller våre oransjekledde helter.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Torsdag klokka 20.00 blåser dommer Kai Erik Steen i gang kvartfinaleoppgjøret mellom Aalesund og Viking, der en billett til semifinalen ligger i potten.

Billetter AaFK - Viking torsdag kl. 20.00

I hele år har Lars Bohinen og hans gutter fokusert på neste kamp, og ikke på en eller flere lenger frem i tid. Nå er det cupoppgjøret mot siddisene alt fokuset ligger på. Under søndagens episode av TangoPod delte flere av gutta sine tanker om torsdagens begivenhet.

- Vi får en fin mulighet til å bite fra oss på torsdag. Jeg håper at folk møter opp og gleder seg til fest, sier Jonas Grønner, som blant annet blir heiet frem av sin lille sønn torsdag.

Sammen med flere tusen AaFK-supportere kommer Grønner junior til å gi pappa Jonas og resten av tangotrøyene ekstra energi til å slå Viking ut av cupen. Midtstopperen fra Bergen mener Aalesund har alle muligheter til avansement, og tror Viking kjenner presset.

- Vi kan gå til denne kampen med senkede skuldre. Det er et  Eliteserie-lag vi møter. Vi er et OBOS-ligalag. De har alt trøkket på seg, sier han, og melder samtidig veldig tydelig fra til Viking-leiren:

- De kan jo ringe Molde og spørre hvordan det er å møte Aalesund.

Kaptein Fredrik Carlsen ser fram torsdagens kvartfinale mot Viking. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN
Kaptein Fredrik Carlsen ser fram torsdagens kvartfinale mot Viking. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Kaptein Fredrik Carlsen leverte en meget solid kamp mot Notodden søndag, og forteller at torsdagens cupkamp er et oppgjør han virkelig ser frem til.

- Jeg gleder meg veldig. Det blir veldig, veldig gøy. Jeg håper mange folk tar turen og støtter oss. Selvfølgelig hadde det vært gøy med en seier. Det er det vi går for, sier Fredrik.

Også Niklas Castro, som har bøttet inn mål og levert målgivende pasninger i kjent stil, kjenner at det kribler før kampen.

- Det er en kamp vi alle gleder oss til. Vi har ikke hatt så mye tid til å tenke på den egentlig, men den begynner å nærme seg nå. Jeg gleder meg virkelig, og håper det kommer en del folk også.

Fra linja leder Lars Bohinen sine gutter, og deg han har sett av spillerne sine i år er veldig solid. Sjefen sjøl kan vise til hele 13 strake hjemmeseire på egen grunn i serie og cup i 2019. Målet er selvfølgelig at rekka med seire vokser.

- 13 strake hjemmeseire er sensasjonelt bra. La oss håpe det fortsetter sånn til neste år. Det hadde vært fint om Color Line Stadion er en fryktet bortebane å komme til, sier Lars, som forventer en severdig forestilling når Aalesund og Viking skal gjøre opp om avansement i cupen.

- Vi møter formlaget i Eliteserien. Viking vant 4-0 borte mot Vålerenga, og da stilte de med det man gjerne kan kalle et svekket lag. Det er et lag som er i enorm flyt, har voldsom selvtillit og tro på at de skal gå videre i cupen. Samtidig vet de at de møter et lag som er i akkurat samme situasjon. Det kan bli et skikkelig smell av en kamp, sier Lars og smiler. 

Annonse fra Obos-ligaen: