- Lar seg ikke pille på nesen

Lars Bohinen lot seg imponere av debutant Parfait Bizoza.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

AaFK tapte 1-3 for Mjøndalen hjemme på egen grunn onsdag kveld. Etter kampen var Lars Bohinen klar og tydelig på at laget skuffet ham, spesielt i egen boks før pause.

Det som derimot imponerte sjefen, var debuten til Skodje-gutten Parfait Bizoza. Den tidligere Raufoss-spilleren var toneangivende fra sin midtbaneposisjon.

- Parfait gjorde en god debut, bedre enn jeg forventet. Han løste oppgavene bra. Det er ting å rette på også, men generelt sett var det en god debut. Han er en bra type som ikke lar seg pille på nesen. Han gikk i duellene, brukte fysikken sin og leverte en imponerende debut, lyder det fra Lars.

Allerede lørdag klokka 20.30 gjester AaFK Vålerenga. Parfait er høyaktuell for å starte også den kampen.

- Jeg tar ikke ut laget allerede nå, men debuten forsvarer at han starter mot Vålerenga, sier Aalesund-treneren.

Parfait selv er fornøyd med sin første seniorkamp for tangotrøyene, men sitter likevel igjen med blandede følelser.

- Det var deilig å endelig få spille, men surt at vi taper. Både vi og jeg startet veldig bra. Vi skapte en del sjanser og turte å spille. Det er bare så synd at Mjøndalen scoret på de to sjansene de fikk før pause. Vi skapte flere. Hadde vi fått uttelling kunne kampen sett annerledes ut, men det får vi ikke gjort noe med nå, sier han.

Med kort tid til å bygge seg opp til en tøff bortekamp i Oslo, er Parfait klar på hva han må bruke torsdag, fredag og deler av lørdag på.

- Det blir viktig å restituere godt og pumpe meg opp til en ny kamp. Rett og slett, konkluderer AaFKs nummer 20.

Annonse fra Obos-ligaen: