Lager din klubb mest JUBEL?

Vil din klubb være med på OBOS Tribune-JUBEL i høst?

Annonse:

OBOS Nordvest vil sammen med AaFK skape glede, entusiasme og pågangsmot på Color Line Stadion. Vårsesongen er over og vi har hatt stor aktivitet på hjemmekampene med OBOS Tribune-JUBEL!

Nå planlegger vi høsten og de resterende hjemmekampene skal fordeles på interesserte klubber i Sunnmøre Fotballkrets.

Den klubben som skaper den beste jubelen på en av AaFK sine hjemmekamper i 2019-sesongen, er med i konkurransen om store premier levert av OBOS Nordvest:

1. Premie kr 50.000,-
2. Premie kr 20.000,-
3. Premie kr 10.000,-

Arrangementansvarlig Kristin Herje Nørve ser fram til ny sesong med OBOS tribune-JUBEL. Foto: Marius Simensen

- Suksessen ruller videre, og vi har hatt god stemning på hjemmekampene så langt i sesongen. Nå er det viktig at klubbene som er interessert tar raskt kontakt og sikrer seg muligheten til å være med i konkurransen, oppmuntrer AaFKs arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve.

MELD DEG PÅ HER

Dette er kriteriene:

1. Samarbeid med AaFKs syngende supportere.
2. Det visuelle, som blant annet bruk av flagg og lignende. Lagene oppfordres også til å stille i egne klubbklær.
3. Lyd og jubel.
4. Engasjement, også i forkant, for eksempel i sosiale medier.

- Tiltaket er til for å forsterke den allerede gode stemningen som våre supportere sørger for hver eneste hjemmekamp. Godt samspill med dem er en kjempefordel i konkurransen, sier Kristin.

Vinnerne blir kåret av en jury bestående av representanter fra OBOS Nordvest og Aalesunds Fotballklubb. Etter sesongslutt vil vinneren utropes, med en «OBOS Tribune-JUBEL»-mottakelse.

I tillegg til hovedkonkurransen får de tre klubbene med flest deltagere på OBOS Tribune-JUBEL kr 10 000 hver! For å motivere lagene til å møte flest mulig får klubben 10 UMBRO fotballer som dere kan bruke som internpremiering.

OBOS Tribune-JUBEL er et supert tiltak for å gjøre noe sammen som klubb. Her bygger man samhold samtidig som en er med på å heie AaFK frem til seier i en spennende sesonginnspurt! Kristin Herje Nørve. 

Ta med familie, venner, onkler og tanter, sammen med klubben din, og bli med på AaFK-kamp for å heie frem Sunnmøres Stolthet til seier. Vær kreativ og skap den glade jubel for at akkurat din klubb skal kunne vinne den store premien.

Billettene for liten og stor koster kun kr 50,- uansett alder, og gjelder S-feltet på stadion. OBOS betaler mellomlegget.

Gjennom dette tiltaket ønsker vi å skape synergier for alle fotballentusiaster i hele regionen.

Er din klubb interessert å delta? Meld din interesse her


Annonse fra Eliteserien: