Lager din klubb mest jubel?

Klart for "OBOS Tribune-JUBEL" i anledning alle våre hjemmekamper.

Annonse:

OBOS Nordvest vil sammen med AaFK skape glede, entusiasme og pågangsmot på Color Line Stadion. Vi inviterer nå alle klubber i Sunnmøre Fotballkrets til å delta.

Den klubben som skaper den beste jubelen på en av AaFK sine hjemmekamper i 2019-sesongen, er med i konkurransen om store premier levert av OBOS Nordvest:

1. Premie kr 50.000,-
2. Premie kr 20.000,-
3. Premie kr 10.000,-

Arrangementansvarlig Kristin Herje Nørve ser fram til ny sesong med OBOS tribune-JUBEL. Foto: Marius Simensen
Arrangementansvarlig Kristin Herje Nørve ser fram til ny sesong med OBOS tribune-JUBEL. Foto: Marius Simensen

- Vi endrer litt på konkurransereglene. For det første vinner de tre klubbene med flest antall på kamp 10.000 kroner hver. Det er utenfor hovedkonkurransen, hvor vinneren i år bedømmes etter fire kriterier, forteller AaFKs arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve.

Dette er kriteriene:

1. Samarbeid med AaFKs syngende supportere.
2. Det visuelle, som blant annet bruk av flagg og lignende. Lagene oppfordres også til å stille i egne klubbklær.
3. Lyd og jubel.
4. Engasjement, også i forkant, for eksempel i sosiale medier.

- Tiltaket er til for å forsterke den allerede gode stemningen som våre supportere sørger for hver eneste hjemmekamp. Godt samarbeid med dem er en kjempefordel i konkurransen, sier Kristin.

Vinnerne blir kåret av en jury bestående av representanter fra OBOS Nordvest og Aalesunds Fotballklubb. Etter sesongslutt vil vinneren utropes, med en «OBOS Tribune-JUBEL»-mottakelse.

Slik så vinnerklubben Ørskog IL ut under fjorårets JUBEL-konkurranse. 


Ta med familie, venner, onkler og tanter, sammen med klubben din, og bli med på AaFK-kamp for å heie frem Sunnmøres Stolthet til seier. Vær kreativ og skap den glade jubel for at akkurat din klubb skal kunne vinne den store premien.

Billettene for liten og stor koster kun kr 50,- uansett alder, og gjelder S-feltet på stadion. OBOS betaler mellomlegget.

Gjennom dette tiltaket ønsker vi å skape synergier for alle fotballentusiaster i hele regionen. Vi åpner for påmelding til vårkampene nå. Er din klubb interessert å delta? Meld din interesse her:

 

Annonse fra Eliteserien: