Lærerik helg for bylaget

Torbjørn Agdestein rapporterer fra Lillestrøm.

Annonse:

13-åringene på bylaget har denne helga vært i Lillestrøm på turnering. Helga ble lærerik for spillerne, som representerer flere lokale klubber. Bylaget møtte Sarpsborg 08, Viking, Haugesund og Grorud, og tapte mot de tre første, før det ble seier mot Grorud.

- Dette ble nok en liten wake up-call for noen av våre gutter. Lørdag møtte vi Sarpsborg 08 og Viking. i perioder hang vi greit med, men i andre perioder så vi hvor liten tid man får med ballen på dette nivået kontra hjemlig G13-serie. Kampene endte med knepne tap, 1-3 for Sarpsborg 08, og 1-2 mot Viking, forteller trener Tom-Gøran Jønsson.Han og trenerteamet, som eller besto av Per Gidlund og Torbjørn Agdestein, samlet guttene for en prat og refleksjon etter kampene, blant annet om hva som må til for å komme opp på topp nasjonalt nivå.

- Søndagen ble vesentlig bedre. Opp klokka 06.00 for frokost, før vi skulle spille første kamp mot Haugesund klokka 08.00. Vi hevet oss veldig og scoret tre fine mål, men så var motstanderen både god og effektiv og scoret fire mål på fem sjanser. Vi salet på til en siste kraftanstrengelse og skulle møte Grorud i den siste kampen. Hele ketchupflaska åpnet seg, og alt rant ut. Vi vant 6-0, og guttene kunne reise hjem med en god følelse, forteller Tom-Gøran, som benytter anledningen til å skryte av "førstereisegutten" Torbjørn Agdestein, som nylig ble en del av trenerteamet.

- En strålende type å ha rundt spillerne, som både vi og guttene setter stor pris på.

Annonse fra Obos-ligaen: