Klippfiskakademiet lager VIP-maten

Mindor Klauset & Co lager maten både på VIP'en og i Familierestauranten når vi møter Viking.

Til helga kan våre VIP-gjester virkelig glede seg til en flott matopplevelse. Da er det Ramoen som er Dagens Kamppartner, og de stiller med utsøkte råvarer fra havet som basis for maten. Mindor Klauset fra Klippfiskakademiet er full av lovord om fisken:

Annonse:
Dette er sjøfrossen filet av ypperste kvalitet, og vi gleder oss til å vise VIP-gjestene hvordan det er mulig å tilberede gode måltider av dette råstoffet. Som en mini-forrett planlegger vi en ceviche av torsk med følge av mangosalsa. I buffetene vil det være mulig å velge mellom utsøkte retter av sei, hyse og torsk, så her blir det mye godt å velge i.

Allerede torsdag rykker teamet fra Klippfiskakademiet inn for å starte forberedelsene til helga. Det vil også være mulig å få råd og tips fra kokkene, som også har tenkte å demonstrere hvordan man trekker en torskefilet slik at den blir perfekt.

Også våre gjester i Familierestauranten vil nyte godt av at Ramoen er kamppartner. Mindor ønsker å vise hvordan torsk kan benyttes i stedet for kjøttdeig:

I Familierestauranten vil vi servere torsk med taco-krydder som et supplement til kjøttdeigen. Taco med torsk er nydelig, og veldig sunt - så det bør flere prøve! 

Avspark mot Viking er kl. 18.00. VIP-avdelingen åpner kl. 16.30, og Familierestauranten åpner kl. 17.00.

Velkommen til en nydelig smaksopplevelse på Color Line Stadion!

Annonse fra Obos-ligaen: