- Klar for vår første cupfinale

Det gjenstår syv kamper igjen av årets sesong. Kamper som Lars Arne Nilsen ser på som cupfinaler.

Annonse:

Foto: NTB

AaFK-Viking, Color Line Stadion, søndag kl. 17:00. Kampen vises på Eurosport Norge og TV2 Play. 

Status er følgende: Vi er nummer 12 med 25 poeng, og har tre poeng og seks plussmål å gå på til Sandefjord som innehar kvalifiseringsplassen. Høstinnspurten starter med Viking, som er den første av syv kamper som gjenstår. 

- Vi har syv cupfinaler foran oss. Da sier det seg selv hva som står på spill. Dagens kamp er naturligvis en viktig kamp for oss, sier trener Lars Arne Nilsen. 

Det er ingen hemmelighet at laget har slitt i de siste kampene og forrige hjemmeseier kom 3. juli mot Strømsgodset. 

- Det er på høy tid med tre poeng på hjemmebane. Og da er det godt å se at vi har hatt ei veldig bra uke bak oss. Guttene har sprudlet av energi den siste uka og nå gleder oss til ny kamp på Color Line. 

AaFK tapte 0-1 borte for Viking i 2. serierunde, og siddisene hadde en god start på sesongen, før de falt av.

- Vi møter et godt lag som har vært nede i en bølgedal. Det ser ut som de er på rett vei igjen med en seier og en uavgjort på de to siste, så det blir en fin utfordring for oss, sier Nilsen. 

Viking er nummer seks med 33 poeng, og har tatt fem poeng på se siste syv kampene, der fire altså har kommet på de to siste. 

Vi må tilbake til 2013 for å finne den forrige hjemmeseieren i serien mot Viking, så det er ingen tvil om at det er på tide med tre poeng igjen. 

Billett kan du kjøpe her.

Annonse fra Obos-ligaen: