Kjempet seg videre!

Det ble tett og jevnt da Aalesund tuktet Brattvåg i cupens andre runde.

Brattvåg gikk opp i en tidlig ledelse i ettermiddagens cupoppgjør. Bare sju minutter var spilt da Emil Dahle fant Sander Lille-Løvø med en presis gjennombruddspasning. Lille-Løvø brukte én berøring på å få kontroll før han banket inn 1-0.

Aalesund kom til småfarligheter utover i omgangen, men det ville seg ikke før kampen var inne i det siste minutt av første omgang. Da fant Sigurd Haugen lagkamerat Kristoffer Ødemarksbakken inne i boksen. "Øde" fant nettmaskene og sørget for 1-1 til pause.

AaFK gikk i strupen på Brattvåg etter hvilen. Etter seks minutter tok det helt av blant de tilreisende da Sigurd Haugen satte inn 1-2 etter en fint slått corner fra Niklas Castro.

Siguard Haugen med 1-2-scoring etter 51 ninutter! Foto: Srdan Mudrinic

Det var ordentlig fyr i kampen, for bare minutter senere utlignet Lille-Løvø med et fint plassert skudd, før AaFK så og si umiddelbart tok tilbake ledelsen da innbytter Simen Bolkan Nordli styrte ballen i mål etter et lavt innlegg signert Kristoffer Ødemarksbakken.

Brattvåg og AaFK kjempet som løver utover i omgangen, og hjemmelaget kom seg til flere farligheter. Hardtkjempende AaFK-spillere holdt unna, og bakerst var Andreas Lie ofte på pletten.

73 minutter ut i kampen fikk Brattvågs Håvard Mork Breivik det røde kortet - minuttet etter at Niklas Castro hadde banket ballen i stanga. Mork Breivik fikk det røde etter å ha hindret Sigurd Haugen, som var på full fart gjennom.

Aalesund holdt stand resten av kampen, og dermed er tangotrøyene videre i NM!

Brattvåg - Aalesund 2-3 (1-1)