Kjempekveld i Ørsta!

Det endte til slutt 0-6 til AaFK i Ørsta, i en kveld fylt med fotball, smil og autografer til alle og enhver.

Over 450 tok turen for å se treningskampen i Ørsta, til tross for regnværet. Det var utrolig kjekt å se måte vi ble mottatt på, og vi håper det ikke er lenge til neste gang vi møtes!

Kampen åpnet med en scoring av prøvespiller Noah Solskjær, som kjempet ballen i mål etter innlegg fra Bjørn Martin Kristensen. Sander Hårvik fra akademiet startet kampen mot Ørsta og leverte en meget god prestasjon på venstrebacken.

Kristensen skapte mye på høyresiden i første omgang og dro like senere med seg ballen inn i feltet og avsluttet fint nede i nærmeste hjørnet. Like etter økte Cláudio Braga ledelsen til 3-0, som også ble pauseresultatet.

I andre omgang fikk flere ungutter prøve seg. Tellef Ytterland kom inn og var livlig på vingen. Det tok heller ikke lang tid før han fikk tegnet seg på måltavlen, og øke til 4-0. Thomas Gulbrandsen kom inn på høyebacken og leverte godt i en litt uvant posisjon. Magnus von Løwensprung kom inn for Sander Hårvik og plukket opp hansken der Hårvik slapp.

Noah Solskjær fikk seg én scoring i hver omgang, etter en god heading på et strøkent innlegg fra vår nysignering Cláudio Braga, som løp sokkene av seg i Ørsta. Isaac Atanga fikk seg også et mål, og var et konstant uromoment på høyrevingen.