Kjære sesongkortinnehaver

Annonse:

Foto: Bildbyrån

2020 ble året der lite gikk som planlagt. Vi så frem til å invitere dere til kamper i Eliteserien igjen, men siden vi kun har hatt lov til å ha 200 tilskuere per kamp så er det ikke så mange som har fått se kamp på stadion så langt i år. Slik som situasjonen har utviklet seg, har vi heller ikke store forhåpninger om at vi vil få inn flere enn 200 tilskuere per kamp resten av sesongen.  

Dere alle har vært veldig tålmodige med oss, noe vi setter umåtelig stor pris på. Situasjonen for alle fotballklubber har vært uviss når det gjelder økonomi og kompensasjon, og det er klart at det som har skjedd i 2020 gjør vår økonomiske situasjon enda tøffere enn den vanligvis er.  

Alle kort flyttes over til 2021

Nå har vi fått avklaringer rundt Idrettens Kompensasjonspakke 2 og 3, og vet hva vi er berettiget til å søke kompensasjon for og ikke. Det gjør at vi nå kan gå ut med følgende gladnyhet til alle dere sesongkortholdere for 2020-sesongen: Alle kort flyttes over til 2021-sesongen.

Vi klarte ikke å levere varen vi solgte dere i 2020, og ønsker derfor å gjøre det neste år. Dere trenger ikke å gjøre noe og kan bruke samme sesongkort når dere skal på stadion neste år. De kampene du har fått vært på i år er inkludert i sesongkortet som flyttes til neste sesong.

NB! 
- Dette gjelder ikke de med frikort.  
- Samarbeidspartnere får egen informasjon vedrørende avtaler og sesongkort. 

Frist for tilbakemelding 

Om vi ikke hører noe fra deg innen 1. oktober tar vi det som et samtykke på at du godtar denne overflyttingen. 
Om du ønsker å få refundert sesongkortet for 2020 kan du ta kontakt på [email protected]. Refusjon blir beregnet ut fra antall kamper du ikke har fått muligheten til å komme på. Det vil si at om du har fått tilbud om å komme på en kamp får du 14/15 av kjøpesummen refundert. 
Vi gjør oppmerksom på at de som ber om refusjon mister forkjøpsretten til sitt faste sete til 2021-sesongen og vil heller ikke være med i videre trekning om å komme på kamp i 2020.  

De som blir med neste sesong, vil fortsatt være med i trekningen om å få komme på kamper i høst. 

Vippse gave til AaFK 
Til tross for kompensasjonsordningene som er kommet på plass er det fortsatt utfordrende økonomiske tider for AaFK. Vi får kompensert 70 % av tapte kampdagsinntekter, men vi får ikke kompensert noe av tapte reklameinntekter. 

Mange av dere med sesongkort ga oss i juni en tilbakemelding om at dere stod ved sesongkortkjøpet uansett hvor mange kamper dere fikk se i 2020. Om du var en av mange som tenkte at årets kjøpesum var «tapt» og tenkte å kjøpe nytt kort i 2021 så vil vi sette stor pris om dere kan gi oss en gave ved å Vippse sesongkortbeløpet (eller annet beløp) til #126669 (AaFK-Aalesunds FK). Merk gjerne innbetalingen med sesongkort. 

Vi savner dere alle og enhver, og gleder oss uendelig masse til å se dere igjen!

Dersom du som sesongkortholder ikke har mottatt mail, kan du ta kontakt på [email protected].

Med vennlig hilsen

Morten Alnes Grundstad
Salgs- og Markedsleder
Aalesunds Fotballklubb

 

Annonse fra Obos-ligaen: