Kitolano klar for AaFK

John Kitolano (22) har blitt AaFK-spiller etter at klubben har blitt enige med Odd om et kjøp av forsvarsspilleren.

Annonse:

Foto: AaFK

Kitolano, som har spilt 63 kamper for Skiens-klubben, har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2025-sesongen. 

- Vi er veldig glad for å få John til AaFK. Han har et stort potensial, er ung, seriøs og en flott fyr. Han har god fysikk, stor fart og spennende offensive kvaliteter. Vi gleder oss til å jobbe sammen med han og få ut det store potensialet som ligger der. Jeg tror AaFK supporterne har noe å glede seg til, sier trener Lars Arne Nilsen.

- Vi er veldig fornøyd med å få til en langsiktig avtale med John. Han matcher de aller fleste av våre kriterier når vi søker spillere; ung, spennende rollespesifikke kvaliteter, stort potensial, sulten, gode referanser og veldig lyst til å spille for AaFK, sier sportslig leder i AaFK, Bjørn Erik Melland. 

Kitolano er veldig glad for å være på plass i AaFK.

- Det er utrolig deilig å være her. Jeg gleder meg til å gå ut på banen og levere for AaFK, sier Kitolano.

Dette sier han om hvorfor han valgte å ta turen til Sunnmøre. Og han ble anbefalt klubben av en spiller som fansen ble skikkelig glad i.

- Jeg liker måten de spiller på og det virker som de har et veldig interessant prosjekt på gang. Så virker Ålesund å være en flott og spennende by. For meg er det viktig å få spilletid og utvikle meg videre og derfor tror jeg AaFk kan være et bra sted for meg. Jeg snakket også med Sigurd Haugen og han anbefalte meg å si ja til AaFK.

Slik beskriver han seg selv:

- Jeg er en offensiv venstreback, som liker å løpe mye fram og tilbake på venstresiden og skape ubalanse for motstanderen. 

Annonse fra Eliteserien: