Karlsbakk med fire!

AaFK 2 cruiset til seier etter en førsteomgang det luktet svidd av

Annonse:

AaFK 2 har ikke åpnet sesongen helt slik som de ønsket, men likevel har det vært mye positivt å ta med seg videre fra kampene.

FOTO: Emma Grande Før dagens kamp sto de med 1 seier, 1 uavgjort og 2 tap. Det har vært mange jevne kamper, blant annet 1-1 kampen mot Spjelkavik, som mange tippet høyt oppe på tabellen. Mandag møtte de Sarpsborg 08 sitt andrelag, som sto med 4 strake seiere i serieåpningen.

Første omgang startet best for gjestene. Hjemmelaget slurvet litt i pasningsspillet som førte til at de helt store sjansene ikke kom.

Men plutselig smalt det

Isak Dypvik startet ballet i det 14. minutt, etter flott forarbeid av Tega George. Men denne førsteomgangen handlet mye om en mann; Markus Karlsbakk. Første scoring kommer etter et godt løp inn i 16 meteren av Markus, og en god ball fra kampens første målscorer. Da var det spilt 19 minutter.

Isak og Markus fortsatte å herje med Sarpsborg 08 sine reserver, og tre minutter senere ble førtnevnte felt i straffeområdet. Karlsbakk takker og bukker for muligheter, og setter sin andre for kvelden.

Når han selv blir revet ned noen minutter senere, tar han det like gjerne selv. Kontant i mål, og stillingen var da 4-0.

Karlsbakk var ikke ferdig for omgangen, og satt sitt fjerde like før dømmeren blåste i fløyta til pause. En enorm prestasjon av unggutten.

Andre omgang ble roligere, og hvert lag fikk sitt mål. Sarpingene med Alexander Ruud Tveter, bare tre minutter ut i andre omgang. Litt rot i forsvarspillet fra tangotrøyene.

Isak Dypvik fortsetter å sette opp for medspillerene sine, og legger ballen til Vetle Fiskerstrand som enkelt plasserer ballen i mål seks minutter før slutt.

-Det er en periode på 25 minutter i første omgang hvor vi er virkelig gode. Guttene gjør det enkelt og spiller sammen. Noen ganger er ikke fotball så vanskelig. De er opptatt av relasjonene dem imellom og holder et veldig høyt tempo, forteller trener Amund Skiri.

AaFK 2 står dermed med sju poeng på de første fem kampene, og møter Molde 2 på Aker Stadion 18 mai.