Kampen om oktober

Vi går inn i en enormt spennende periode neste måned og senker prisene på flere felt!

Annonse:

Foto: AaFK

- Dette blir så spennende som det bare kan bli, sier klubbdirektør Ronny Stokke om kampene som venter på rekke og rad fra og med 2. oktober når Viking kommer på besøk til Ålesund. 

Klubben mobiliserer og kjører knallhardt på for å få med seg publikum på laget. Spesielt handler det nå om hjemmekampene i oktober. 

-  Da får vi tre hjemmekamper på en måned, og alle vet at nå gjelder det. Vi må høste poeng så det holder.  For oss i klubben er det viktig å vise spillerne ute på banen at de har vår fulle tiltro og support, sier Stokke, som velger å kjøre ut flere tusen billetter til kun kr. 99,-. 

- Hvert poeng nå er gull verd for oss alle, for laget, klubben og byen. Vi var klar over at vi hadde ei svært vanskelig kamprekke fra sommeren og ut mot høsten, men jammen krever det sitt å skulle møte motstandere som befinner seg i samme situasjon som oss. Det blir all-in alle veier, sier han og håper publikum er med. 

- Her får man 90 minutter med intens action og selvfølgelig gir det spillerne mye å oppleve at man står samlet i dette som et «vi». Vi har kun gode ord å si om oppmøtet så langt i år og supporterne har vært suverene. Med dette grepet ønsker vi kun å forsterke tribunelivet og gi alt vi har. For dette blir spennende, det er det beste ordet jeg kommer på. En thriller av en måned, sier han. 

Billetter for kun kr. 99,- får du på feltene H, J, K og L

KJØP BILLETTER HER!

 

Annonse fra Eliteserien: