Jublet for tabelltopp

AaFK 2-spillerne kunne slippe jubelen løs i garderoben etter at de slo Toten 1-0, noe som gjorde at de tok over serieledelsen.

Annonse:

Foto: AaFK

Lørdag gikk serieleder Molde 2 på et 1-2-tap mot Brummundal og dermed lå veien åpen for at AaFK 2 kunne ta over serieledelsen om de tok ett poeng borte mot bunnlaget Toten, som kun hadde tre poeng før kampen i kveld. 

Og guttene gjorde jobben etter at Sebastian Berntsen scoret kampens eneste mål allerede etter 12 minutter. Med 1-0 var dette den niende kampen i årets sesong hvor AaFk 2 har holdt nullen. De er også fortsatt seriens beste bortelag med 17 poeng på åtte kamper, ett mer enn Elverum. 

- Det ble som ventet en vanskelig kamp. Vi spiller en ok førsteomgang, mens vi sliter mer etter pause. Guttene viser stor moral og forsvarer målet på en god måte i de siste 45 minuttene, sier trener Amund Skiri. 

Seieren gjør at de tar ferie på 1. plass med 36 poeng, tre poeng foran Molde 2 og Elverum etter 15 av 26 spilte kamper i Norsk Tipping-ligaen avd. 2.

- Nå skal det blir godt med en liten friperiode før vi går på en utrolig spennende høstsesong. Målet er å bli enda bedre enn vi har vært i de første 15 kampene, sier AaFK 2-treneren. 

Neste kamp er søndag 14. august på Color Line når Brummundal kommer på besøk. 

Annonse fra Eliteserien: