- Jobber målrettet hver dag

Tirsdag kveld møtte flere sentrale aktører i AaFK supporterne på VIP-en.

Annonse:

Styreleder Jan Petter Hagen, klubbdirektør Geir S. Vik, hovedtrener Lars Bohinen, sportslig leder Bjørn Erik Melland og kaptein Fredrik Carlsen snakket tirsdag til de over 60 fremmøtte under tirsdagens folkemøte.

Foto: Srdan Mudrinic

I over en time la de ovennevnte personene frem sine tanker om årets sesong, veien videre, strategiplaner og disposisjoner. Geir S. Vik innledet om AaFKs strategimodell, og var i tillegg innom temaer som økonomi, publikum, organisasjonskultur og mål om å bli en topp seks-klubb i Eliteserien.

Styreleder Jan Petter Hagen var også innom strategiarbeidet i klubben, og presenterte alt fra økonomi til trenerspørsmål. Sportslig leder Bjørn Erik Melland tok for seg resultatene så langt i sesongen, som sier ti kamper uten tap og tabelltopp, samt avansement til 3. runde i NM. Han trakk også frem jobben som gjøres i utviklingsavdelingen, og tok seg blant annet tid til å skryte av det ubeseirede guttelaget vårt. Bjørn Erik røpet samtidig nyheten om at talentet Vetle Fiskerstrand har signert proffkontrakt som binder 19-åringen til klubben i to år. Da runget applausen blant de fremmøtte!

Lars Bohinen tok så over mikrofonen, og understreket det faktum at 2,6 poeng i snitt per kamp er veldig sterkt. Også målforskjellen er det få lag i de øverste divisjonene som er i nærheten av. Laget har sluppet inn 0,5 mål i snitt per kamp, og har samtidig nettet 1,9 ganger i snitt per kamp. Lars fikk også en del ros for måten laget har utviklet seg på, og selvfølgelig spørsmål rundt disponeringer og laguttak. Et sterkt engasjement blant AaFK-supporterne, som lurte på mangt og meget rundt A-laget.

Kaptein Fredrik Carlsen, som er på full fart tilbake fra skade, stilte også. Han fikk beskjed fra supporterne at han var savnet, og da smilte Fredrik glad. Tydelig noe som varmer, slike tilbakemeldinger. Il Capitano røpet også at stemningen i troppen er svært god, og at spillerne er veldig sultne på å nå sesongens store mål – opprykk til Eliteserien.

Vi takker alle som møtte opp, kom med gode innspill, interessante refleksjoner og flotte spørsmål. Vi trenger dere i fortsettelsen også. Heia Aa!

 

Annonse fra Eliteserien: