Jernade er med videre

Engelskmannen har overbevist trenerapparatet i oppkjøringen.

Annonse:

Det var knyttet forventninger til vingbacken Jernade Meade da han ble hentet til AaFK fra svensk fotball i forkant av forrige sesong. Den tidligere Arsenal- og Swansea-spilleren fikk sesongen ødelagt av en kneskade han pådro seg i cupkampen mot Bergsøy i fjor vår.

Foto: NTB Scanpix

Jernades kontrakt med Aalesund gikk opprinnelig ut etter forrige sesong, men før AaFK-spillerne møttes til oppkjøring foran årets sesong kunne vi melde at Jernade fikk en kontrakt på to måneder. I denne perioden skulle han få mulighet til å overbevise på nytt, og det har han klart.

- Jernade har nettopp signert en kontrakt med AaFK med varighet ut 2019-sesongen. Han har lagt ned et godt arbeid i skadeperioden med god hjelp av vårt medisinske apparat. Han har vist gode takter på trening og i kamp denne vinteren, og da var avgjørelsen enkel om å tilby ham kontrakt, sier hovedtrener Lars Bohinen.

Spilleren selv håper på en sesong fri for skader, og er ivrig på å vise seg frem for sunnmørspublikummet.

- Jeg har ikke fått vist meg fra min beste side,og gleder meg til at våre supportere skal bli bedre kjent med meg. Det er ikke lenge til seriestart, og da skal jeg være klar fra første spark på ballen, sier en offensiv Jernade Meade.

Engelskmannen legger til at det har vært vanskelig mentalt, spesielt når han har sett gutta spille, og gir lagkameratene samtidig skryt.

- Gutta og klubben har støttet meg og vært der for meg. Jeg har jobbet hardt for å komme tilbake, så jeg føler jeg fortjener sjansen til å vise hva jeg står for. Nå skal jeg gi alt for at vi skal rykke opp, sier han bestemt.

Jernade forteller at formen nærmer seg 100 prosent, og at han er helt klar til seriestart.

- Jeg har fått kamptrening litt og litt, så det går kun oppover, men vi må samtidig ta det rolig, avslutter han.

Vi i Aalesunds Fotballklubb gratulerer med ny kontrakt!

Annonse fra Eliteserien: