- Jeg ønsker å lage kaos på vingen

Klubbens nye nummer syv er meget klar til seriestart.

Annonse:

Foto: AaFK

- Jeg synes jeg har kommet godt inn i laget. Det er noen gode gutter her, og byen er virkelig flott. Jeg visste også at dette var en periode jeg måtte jobbe veldig hardt, der jeg skulle bygges opp rent fysisk. Men jeg er på et godt sted nå og jeg har hatt noen gode gjennomkjøringer i kamp. Jeg føler meg bra, forteller Lunding.

Kasper Lunding ble klubbens første signering dette vinduet, og dansken stortrives i sin nye by.

- Jeg bor midt i sentrum så jeg går mange turer rundt i byen, og prøver å oppleve mye av byen. Jeg har også vært på Stranda med en av mine danske kompiser. Ikke for å stå på ski, men vi ville bare dra litt inn mot Sunnmørsalpene.

Vår danske duo ble dermed en trio, og like etter treningsleiren i Spania var de fire. Alexander Munksgaard, som tidligere har spilt på høyresiden sammen med Lunding i AGF i Danmark, ble klubbens nye høyreback. Begge to har også tidligere spilt med Alexander Ammitzbøll.  

- Jeg er veldig glad for at Munksgaard har kommet hit. Vi kjenner hverandre godt, og spiller veldig godt sammen. Vi kjenner hverandres mønstre, styrker og svakheter og hvordan vi ønsker å motta ballen. Selv er jeg veldig glad i å drive inn i banen og skyte, og da kommer han alltid på et susende løp bak. Han gir meg mange muligheter. Jeg vil lage kaos på den vingen, forteller Lunding.

- Det kan bli en fryktet høyreside i Eliteserien, fortsetter han.

Lunding viste sin farlige høyrefot til den norske ligaen under oppholdet i Odd, men han er klar på at han ønsker å vise at han har tatt nye steg siden den gang.

- Jeg ønsker å spille på så høyt nivå som mulig gjennom hele sesongen. Jeg vet hvor god jeg er når jeg er i form. Jeg ønsker å bidra med mål og mange assist. Fansen kan forvente noen frekke 1 mot 1 situasjoner. Elastico-finten er nok min spesialitet.

DSC02453.jpg
Lunding fra kampen mot Sandefjord på Marbella. Foto: AaFK.

Under oppholdet i Marbella tok det ikke lang tid før flere av guttene på laget fikk kjenne på noen danske rampestreker på hotellet. Det er ikke alt som sømmer seg på klubbens offisielle hjemmeside, men det er ikke tvil om at Lunding kan like å lage kaos både på og av banen.

- Det har jeg ingen kommentar til. Jeg koste meg i Spania, men det som skjer på treningsleir det skjer på treningsleir...

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: