Jakter 1.000 tilskuere søndag

Har du lyst å være med på et rekordforsøk? Da kan du ta turen til Color Line søndag når AaFK Fortuna håper på 1.000 tilskuere mot Grand Bodø.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Fortuna har tidligere hatt rundt 1.300 på Color Line i Toppserien i 2009, men siden klubben skiftet navn til AaFK Fortuna er rekorden 800 og det var i cupkampen mot Lyn på Aksla.

Nå jakter AaFK Fortuna den magiske grensen på 1.000 tilskuere. Og du kan være med på å sette ny rekord mot Grand Bodø søndag og avspark er kl. 14:00. 

- Vi håper virkelig folk har både tid og lyst til å komme på kamp søndag. Det vil bety mye for både klubben sin satsning på jente/damefotballen, men også enormt mye for våre spillere som alltid drømmer om å spille for et stort publikum, sier marked og arrangementsansvarlig i AaFK Fortuna, Kimy Fagermo..

- Det vil også gi en stor signaleffekt til alle de jentene som drømmer om å bli gode fotballspillere, legger hun til.  

Og er du med i en breddeklubb, kan du se Sunnmøres beste kvinnelag gratis. For generalpartner Sparebanken Møre gir tilbake til breddelagene.

- De betaler inngangsbilletten til breddeklubbene som vil ta med lagene på kamp, både store og små. Kom gjerne i samlet flokk og i eget klubbtøy eller oransje og blått, sier Fagermo. 

Klubben har gjort flere grep for å skape god stemning søndag.

Det blir familiesøndag utenfor Color Line Stadion før kamp. Fra kl.12:00 finner du stander, masse aktiviteter, grilling utenfor stadion og Tango og Tare kommer!

De arrangerer eget VIP-arrangement, der det er plass til både store og små der inngang, pizzabuffet, marsipankake og kaffe er inkludert. Hovedtrener Frode Fagermo kommer opp på VIP før kampstart og forteller om kampplanen. 

Du kan også bli en av ti heldige vinnere av signerte Umbro-baller som blir sparket ut på tribunen før avspark! Vi trekker også heldige vinnere av premier på inngangsbilletten!

Annonse fra Obos-ligaen: