Inngår samarbeid med Matchwornshirt

Aalesunds Fotballklubb har inngått en avtale med Matchwornshirt, som gjør at våre kampbrukte drakter kan auksjoneres til hvor som helst i verden.

Annonse:

Samarbeidet med MatchWornShirt gir supportere anledning til å sikre seg en kampbrukt drakt. Overskuddet fra samarbeidet vil går til klubbens samfunnssarbeid.

Gjennom denne sesongen vil det være flere muligheter til å sikre seg en kampbrukt drakt, og den første kommer nå i lokalderbyet mot Molde!

- Vi merker stor pågang etter kampbrukte drakter, og signerte drakter fra spillerne. Her vil man få muligheten til å sikre seg begge deler, samtidig som man kan være med å støtte AaFK-Samfunn, forteller publikums- og markedsføringsansvarlig i AaFK, Henrik Kviebakk Mauren. 

MatchWornShirt har allerede samarbeid med flere av de største klubbene i verden, og har blant annet tidligere inngått samarbeid med norske klubber som Lillestrøm og Rosenborg. 

Hvordan fungerer det?

Auksjonene vil inneholde kampbrukte drakter fra en enkeltkamp. Auksjonen starter samtidig som avsparket går på den aktuelle kampen, og varer i minumum 6 dager etter kampslutt. Draktene legges ut på Aalesunds FK sine sider på Matchwornshirt, som vi vil linke til på sosiale medier, og den med det høyeste budet på drakten når auksjonen går ut – vinner auksjonen. Prosessen er beskrevet i større detalj her.

Annonse fra Obos-ligaen: