Hopland forlenger med Aalesunds FK!

- Dette er klubben min, forteller Nikolai Hopland.

Annonse:

Foto: AaFK

Vi er veldig glad for at Nikolai har forlenget kontrakten med Aalesunds Fotballklubb. Han har tross sin unge alder allerede fått mye spilletid både på A-laget og aldersbestemte landslag. Dette er en spiller vi har veldig stor tro på, og det blir svært spennende å følge han i fortsettelsen, forteller Lars Arne Nilsen.

Nikolai Hopland fikk virkelig gjennombruddet sitt i tangotrøyen i 2022, og har også fått med seg enda flere aldersbestemte landslagskamper det siste året.

- Det føles veldig godt å bli enig om en ny avtale. Dette er klubben min. Det er Aalesund jeg har vokst opp med og har drømt om å spille for. Det er selvfølgelig veldig stort å kunne kalle meg AaFK-spiller, forteller hovedpersonen selv.

- Jeg har heiet på AaFK hele livet og drømt om å spille på Color Line Stadion. Det er en drøm som går i oppfyllelse, fortsetter Hopland. 

Oppkjøringen har bare gått en vei for Aalesunds FK så langt. Det startet med noen skuffende resultater i Spania, men det ble likevel et vendepunkt for klubben. Flere ungutter fikk prøve seg og har siden tatt steg. Nikolai har vært involvert i det meste som har vært av kamper, og ser lyst på tiden fremover.

-Det blir bare bedre og bedre. De siste kampene har vi vist at vi kan spille på et stabilt høyt nivå. Så jeg har veldig stor tro på denne sesongen. 

Den nye kontrakten strekker seg til sommeren 2025. 

- Vi har hatt en god prosess rundt forlengelse av avtalen med Nikolai. At han ser på AaFK som den riktige klubben å utvikle seg videre i er fantastiske nyheter for oss, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland. 

- Han tok store steg som forsvarsspiller i fjor. Det er en lokal spiller vi har veldig tro på og har lyst til bygge robust for fremtiden før han på ett eller annet tidspunkt tar det neste steget, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: