Holmbert: - Vi må ta tre poeng

Klar tale fra AaFKs målscorer før neste seriekamp.

Annonse:

Foto: Bildbyrån.

- Å score gir meg selvtillit, og da blir det lettere å score flere, sier Holmbert Fridjonsson etter sitt femte seriemål denne sesongen. Når baklengsmålene renner inn er det likevel vanskelig å holde humøret oppe.

- Vi gjør enkle feil som vi straffes for. Det er veldig frustrerende når det blir slik. Vi har hatt fokus på å bli bedre på det området, men det ser ikke ut til at det hjelper. Vi fortsetter å slurve. Vi forsvarer oss ikke godt nok som lag, sier islendingen, som tross nederlaget virker skrubbsulten på å la Sandefjord få svi når lagene møtes på Sandefjord stadion onsdag kveld.

- Kampene kommer tett nå. Allerede onsdag drar vi til Sandefjord. Vi må ha tre poeng der nede. Ingenting annet er godt nok. Tre poeng og null baklengs vil bety veldig mye for oss. Vi har det i oss å score mål. Holder vi nullen onsdag, så vinner vi, mener Holmbert bestemt.

At Aalesund har sluppet inn mye mål er et faktum, men det er ikke noe som bør påvirke spillergruppa i inngangen til kampene, mener den høyreiste spissen.

Holmbert Fridjonsson i en av mange dueller med Marius Høibråten. Foto: Bildbyrån.
Holmbert Fridjonsson i en av mange dueller med Marius Høibråten. Foto: Bildbyrån.

- Vi kan ikke ha en inngang til kampene der vi tenker på at vi har sluppet inn mye mål. Vi må ha fokus på arbeidsoppgavene våre og ha et mål om å vinne. Vi scorer mål, i hver eneste kamp til nå, men vi slipper inn flere enn vi scorer. Der ligger problemet, sier han.

Mandag skal spillergruppa og trenerteamet gå gjennom kampen mot Glimt før fokuset rettes mot Sandefjord. 

- Det er det eneste vi kan gjøre; se på hva som gikk galt, hva vi kan ta med oss, og i det hele tatt puste og holde hodet kaldt, slår Holmbert fast.

Annonse fra Eliteserien: