Herd-jubel ga penger i kassa

Blåtrøyenes G9-lag er denne rundens vinner av OBOS Tribunejubel.

Annonse:

Mange bidrag har kommet inn til årets utgave av OBOS Tribunejubel. Tidligere har vesttribuna på Color Line Stadion vært full av unge og eldre supportere fra flere av Sunnmøres breddeklubber, som med entusiasme og innlevelse har heiet våre helter fram. I år er det som kjent noen restriksjoner for avvikling av fotballkamper som gir et begrenset antall tilskuere. Derfor kjører vi, sammen med OBOS Nordvest, en digital utgave av konkurransen. Vi inviterer lokale fotballag til å filme og sende inn sine heiarop til oss.

Denne runden har vi trukket ut Herd sitt G9-lag som vinner. 

Alle bidrag som blir valgt ut vinner 10.000 kroner til sitt fotballag. Det bidraget som får størst engasjement i sosiale medier vinner i tillegg hovedpremien på 20.000 kroner, totalt 30.000 kroner i lagkassa.

Hvordan delta?

Lag et heiarop som må inneholde "AaFK" og "OBOS Jubel",  del på Instagram og Facebook. Tagg innlegget med #obostribunejubel og #aafk. Send også heiaropet på Facebook Messenger til AaFK med informasjon om kontaktperson, hvilket lag og hvilken klubb du tilhører.

Hvem kan delta? Alle fotballag i Sunnmøre fotballkrets.

Hva kan dere vinne? 10.000 kroner for hvert bidrag som brukes. Det bidraget som får størst engasjement vinner i tillegg hovedpremien på 20.000 kroner.

Kriterier? Minst to personer må delta i heiaropet, hvorav en må være fra fotballaget. Ellers står dere fritt til å gjøre akkurat hva dere vil.

Vi gleder oss til å juble sammen med dere!

Annonse fra Obos-ligaen: