Her er sportsplanen

Last den ned som pdf.

Annonse:

Foto: Tony Hall

- Sportsplanen gir en veldig tydelig retning for klubben og arbeidet vårt de kommende årene. Vi har ambisiøse mål, og for å lykkes har vi vært avhengige av å definere hvilken klubb AaFK skal være, hvilke delmål vi skal jobbe mot på kort sikt og hvilke fokusområder vi skal utvikle oss på for å nå målene, forteller sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Det handler om å få på plass gode prosesser som gjør at Sport i større og større grad bidrar til å generere økonomi gjennom å vinne kamper, tiltrekke seg tilskuere gjennom å spille attraktiv fotball, rekruttere de rette spillerne til en gunstig økonomi og utvikle spillere til større ligaer.

- I denne prosessen har det vært viktig å speile den sunnmørske sjela. Vi skal jobbe beinhardt, få mye ut av lite og skape resultater gjennom godt arbeid, kommenterer Bjørn Erik.

 Sportsplanen inneholder ambisiøse mål, og disse krever en omfattende og helhetlig plan og ikke minst en retning i hverdagen som gjør at man gradvis tetter gapene som kreves for at klubben skal ta steg i riktig retning.

- Dette arbeidet gir føringer for hele klubben. Vi jobber kontinuerlig med å systematisere, prioritere og iverksette tiltak innenfor de ulike fokusområdene, og disse skal leve over tid for å gi stadig skarpere prosesser, sier AaFKs sportslige leder.

Last ned her.

AaFK_verve_980x300.001

 

Annonse fra Eliteserien: