Henter Stølås på lån til sommeren

Vi henter vår fjerde Alexander.

Annonse:

Foto: NTB

- Planen var å gå inn i sesongen med 3 vingbacker, og gi rom til unggutter bak. Skader og sykdom har gjort at vi har vært nødt til å se oss om etter en forsterkning da vingbackrollen er både krevende og viktig. Vi er veldig fornøyd med at vi fant en løsning med Alexander og Sandnes Ulf frem til sommeren, i første omgang, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Alexander Stølås startet karrieren sin i Avaldsnes og Vard, og har hatt sitt lengste opphold i Haugesund, før han dro til Sandnes Ulf i 2022.

- Alexander Stølås er en rutinert spiller med nesten 200 kamper i Eliteserien. Han har en ekstremt følsom venstrefot som sin spisskompetanse. Han vil passe godt inn som venstre vingback i vårt system. John Kitolano er skadet og det er litt usikkert hvor fort vi får han tilbake. Da passet Alexander perfekt inn. Rutine, spisskompetanse og målpoeng er det vi forventer oss av han. Han kommer til oss på lån i første omgang til 1 august.

En karismatisk type som er kjent for sine flotte frispark og spenstige feiringer.

- Jeg gleder meg som en unge på julaften. Utrolig takknemlig for muligheten. Jeg er klar for å gi alt, forteller hovedpersonen selv.

 

Annonse fra Obos-ligaen: