Henter nederlandsk 24-åring

Shaquill Sno er klar for AaFK.

Annonse:

Aalesunds Fotballklubb har kommet til enighet med Telstar på nivå to i Nederland om en overgang for Shaquill Sno. Sno har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen. 

24 år gamle Sno opererer primært på høyre side, men har også kamper på motsatt kant.

Hovedtrener Lars Bohinen er strålende fornøyd med nysigneringen.

- Vi er veldig fornøyde med å ha sikret oss Shaquill. Han har spennende ferdigheter og kan bekle begge vingbackposisjonene. Shaquill er et produkt av Ajaxakdemiet og har gått en god skole. Han har evnen til å passere motspillere og kombinere med medspillere. Med denne signeringen begynner vi å nærme oss en fullverdig tropp. Men det kommer mer, avslutter Bohinen.

Amsterdam-gutten er et Ajax-produkt, og var en del av storklubben fra 2004 til juli 2015. Turen gikk videre til Almere Citys U21-lag, før han ble Telstar-spiller i sommervinduet 2017.

- Jeg gleder meg til å spille for Aalesunds, dette er et riktig steg for meg å ta i min karriere. Fordelen min er at jeg kjenner til formasjonen som AaFK spiller, i min gamle klubb har vi spilt med både tre og fem i bakre rekke. Dette er rett match for meg, ut fra hvordan jeg ønsker å spille. Dette ser jeg fram til, avslutter Sno.

Spilleren har tidligere representert det nederlandske G15-landslaget. 

Shaquill knytter seg til resten av troppen førstkommende mandag. 

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Shaquill hjertelig velkommen! 

Annonse fra Eliteserien: