Henter midtstopper fra Rosenborg

Besim Serbecic er klar for Aalesund.

Annonse:

Foto: Terje Bendiksby / NTB

En ung, spennende midstopper med god fysikk som er trygg med ballen og har god fotballforståelse.

Slik beskriver Lars Arne Nilsen Aalesunds ferskeste signering, 194 centimeter høye Besim Serbecic. Stopperen, født i 1998, ankommer AaFK på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2024. Hans nåværende kontrakt med Rosenborg varer til 31. desember, og Besim slutter seg til AaFK-stallen søm møtes til første økt på Color Line Stadion i midten av januar. Stopperen var ønsket med videre i RBK. Det var i tillegg interesse fra flere klubber, både norske og utenlandske. Til slutt valgte den høyreiste forsvarsspilleren tangotrøyene. 

- Han er flink til å tre gjennom ledd og god i frispillingsfasen. Besim er i tillegg tøff i duellspillet, legger Lars Arne til. - Vi har fine referanser på ham både som spiller og type. Han er seriøs, hardtarbeidende og ambisiøs. 

Bosnieren har vært RBK-spiller siden 2018 etter overgangen fra Radnik Bijeljina. Han kan vise til 10 landskamper for det bosniske U21-landslaget.

Sportslig leder Bjørn Erik Melland tror Besim vil blomstre i AaFK, og er glad for å ha fått på plass en overgang klubben har jobbet med i lang tid. 

Kontrakt til 31. juli 2024.

Vi ønsker Besim hjertelig velkommen til oss! 

Annonse fra Eliteserien: