Harald, Runar eller Ronny blir "Sunnmøres Ildsjel 2020"

Avstemningen er åpen.

Annonse:

For fjerde gang skal AaFK i samarbeid med Sunnmøre Fotballkrets, Coop og Sparebanken Møre dele ut prisen Sunnmøres Ildsjel.

Siste frist for å stemme er fredag 27. november kl. 10.00. Vinneren kåres før kampen mellom AaFK - Sandefjord 6. desember.

Prisen skal gå til en eller flere personer som gjør eller har gjort en solid frivillig innsats for klubben eller laget sitt, og som er et forbilde for andre i sunnmørsfotballen. En jury bestående av Fredrik Carlsen, AaFK, Bjørn Oskar Haukeberg fra SFK, Lars Ove Breivik, Coop og May Britt Nilsen, Sparebanken Møre har nominert tre kandidater som alle kan stemme fram til Sunnmøres Ildsjel 2020.

De tre kandidatene er:

  • Harald Møller (67 år), Hareid IL           (Ildsjel1 til 2332*)
  • Runar Vik (52 år), Vanylven FK            (Ildsjel2 til 2332*)
  • Ronny Utgård (46 år), Hundeidvik IL   (Ildsjel3 til 2332*)

*Tjenesten koster 1,- pr. melding

Dette sier juryen om de tre nominerte:

Harald Møller (67 år), Hareid IL

Få innflyttere har satt dypere spor etter seg på Hareid enn ørstingen Harald Møller. Først var det ute på fotballbana da han var ei viktig brikke på Hareid sitt fremgangsrike «gullalderlag» utover på 80-tallet. Senere ble det som trener, både for yngre og eldre, før det endte på styrerommet og dugnadsarbeid. Han var blant annet trener det eneste året Hareid endte høyere enn storebror Hødd sitt A-lag. Hele tiden har bygging og vedlikehold stått i sentrum, enten det er bygging og vedlikehold av lag eller fotballanlegg. Selv ikke en alvorlig kreftsykdom stoppet hans engasjement. Hans foreløpig siste store bidrag er byggingen av Hadarhallen, som ble åpnet tidligere i høst, med sjuerbane for fotball og to løpebaner for friidrett.

For å stemme på Harald Møller kan du sende en sms med: 
Ildsjel1 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les hele nominasjonsteksten her

Runar Vik (52 år), Vanylven FK

Lengst sør i kretsen vår ligger lille Vanylven kommune. Som så mange andre kommuner ute i distriktet sliter også Vanylven med befolkningsnedgang, som igjen gir utfordringer for alle de som vil spille fotball. Det stopper ikke Runar Vik. Han har sett behovet for å beholde fotballen som et godt tilbud til innbyggerne, og gikk derfor i spissen for å slå sammen seniorlagene i kommunen til én klubb – Vanylven FK. Denne så dagens lys i 2017. Men Runar stoppet ikke der. Hvorfor skal ikke Vanylven også ha en fotballhall slik andre store klubber på søre har? Dermed startet arbeidet med å bygge fotballhall (sjuer) som sto ferdig i februar i år. Med hall på plass kom også fotballfritidsordning i august i år – som en av de minste klubbene i Norge. Pådriver for alt dette og mye mer? Runar Vik. Selv vil han nok bare rose alle dem som har jobbet rundt ham.

For å stemme på Runar Vik kan du sende en sms med: 
Ildsjel2 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les hele nominasjonsteksten her

Ronny Utgård (46 år), Hundeidvik IL

I år skulle Ronny Utgård for trettende gang stått i spissen for den populære Hundeidvik Fotballfestival som samler rundt 100 lag mellom 6 og 10 år til både fotball og en rekke andre aktiviteter. Et lite virus skulle altså greie det som nesten ingen andre har klart de siste årene – å stoppe Ronny Utgård i å få realisert sine planer. Han har stått i spissen for bygging av ballbinge, Sunnmøres minste fotballhall med klatrevegg og squash-bane, utendørs sykkelbane og tursti. I tillegg har han i årevis vært trener og hatt mange verv i idrettslagene der barna fra Hundeidvik har spilt fotball. Tar vi med at da kommunen ville legge ned den offentlige barneskolen i bygda, så var Ronny Utgård naturligvis sentral da bygdefolket gikk sammen om å starte privatskole. Ikke rart at han av mange har fått tilnavnet «Mr. Hundeidvik». Det er heller ikke så rart at mange mener han må ha verdens mest tålmodige kone.

For å stemme på Ronny Utgård kan du sende en sms med: 
Ildsjel3 til 2332 (Tjenesten koster 1,- pr melding)

Les hele nominasjonsteksten her

Siste frist for å stemme er fredag 27. november kl. 10.00. Vinneren kåres før kampen mellom AaFK - Sandefjord 6. desember.

Premier:

- Klubben som «Sunnmøres Ildsjel» representerer vil få kr. 15.000,-  fra Sparebanken Møre og kr. 15.000,- i gavekort fra COOP.
- «Sunnmøres ildsjel 2020» vil få 5.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 5.000,- i gavekort fra COOP.
- De to finalistene som ikke blir «Sunnmøres Ildsjel» vil hver få 1.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 1.000,- i gavekort fra COOP.

Logorekke SI2020

 

Annonse fra Obos-ligaen: