- Har mye mer å by på

20 år gamle Bjørn Martin Kristensen har fått vist noe av det han er god for i oppkjøringen, mer er klar på at han har mye mer på lager.

Annonse:

Foto: AaFK

Sesongkort 2023

Kristensen kom inn i klubben forrige sommer, og imponerte fort på treningsfeltet, men det ble ikke like mye spilletid som han hadde håpet.

- Det har vært en lærekurve. Siden jeg kom hit, og situasjonen vi var i med å holde plassen, så skjønte jeg tidlig at det ville bli vanskelig med spilletid. Det forsto jeg. Jeg tenkte mye på oppkjøringen som skulle komme. Jeg var veldig innstilt og forberedt på dette året, og nå føler jeg at jeg har vist litt av det jeg kan. Jeg vet også at jeg har mye mer å by på.

Kristensen har fått sjansen både som spiss og kant i 3-4-3 formasjonen, men er klar på hvor han selv føler han er best.

- Jeg ønsker å spille spiss, men jeg blir fort veldig ballkåt og vil være med i spillet. Noen ganger gjelder det bare å være tålmodig og vente på de rette øyeblikkene. Jeg ønsker å spille mest mulig, og jeg har satt meg et mål med 8 målpoeng. Vi får starte med det tallet, så ser vi hvor langt vi kommer.

- Jeg har aldri vært noen stor sterk spiss. Jeg har alltid vært ganske tynn, og vært han kjappe ute på kanten, men det har skjedd noe de siste årene. Når jeg kom til Grorud så skjønte jeg fort at jeg trengte å ha det fysiske på plass. Det var tøft i starten i Obos. Jeg har jobbet mye med spillet mitt feilvendt, og la på meg noen kilo. Det har vært en forandring, men jeg har fortsatt farten på plass.

I en podcast-episode med Sunnmørsball ble det klart at Bjørn Martin måtte lære seg et par nye ting etter at han flyttet for seg selv til en ny by. Men noen ting kan man ikke alltid kontrollere selv.

- Jeg trives veldig bra i byen. Det er masse fine mennesker her, og veldig hjelpsomme folk både i klubben og i byen. Det er litt mange unge folk i blokka mi som liker å feste og bråke litt, men det kan jeg ikke gjøre noe med. De er gærne ass, men jeg har ørepropper.

De siste kampene har Kristensen dannet angrepsrekken sammen med Kasper Lunding og Markus Karlsbakk. Spillere han selv tror kan skape mange gode øyeblikk på Color Line Stadion denne sesongen.

- Fansen kan forvente mye bra av oss denne sesongen. Vi vet hva vi kan gjøre. Jeg føler vi i angrepsrekken nå består av spillere som vil underholde og virkelig vil vise folket hva vi kan. Så jeg tror denne sesongen kan bli veldig morsom.

- Jeg er så klar. Jeg skal fyre opp publikum ass. Jeg skal smelle til. Klubben må til Europa.

Annonse fra Obos-ligaen: