- Har drømt om dette

Det ble en spesiell kveld for Sigurd Tafjord.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Kort tid før Aalesunds kamp mot Kristiansund ble det klart at tidligere AaFK-junior Sigurd Tafjord har signert for Aalesund ut året. Venstrebacken kommer fra Spjelkavik, og har de siste ukene trent med tangotrøyene. Søndag kveld fikk 23-åringen debuten for Sunnmøres stolthet noen minutter før slutt.

- Det har vært veldig spesielt, dette. Ting har skjedd mye raskere enn jeg hadde trodd. Det gjelder alt egentlig, fra jeg begynte å trene med laget. Det var nesten som et sjokk at de ville ha meg på trening. Så har det gått i ett, og det har selvfølgelig vært veldig kjekt, sier hovedpersonen selv, som har fått trøye nummer 27.

De siste månedene har ikke vært som normalt. Sigurds Spjelkavik IL har ikke fått trene eller spille kamper etter utbruddet av coronaviruset. Breddefotballen har vært hardt rammet av restriksjoner som følge av pandemien.

- Det har vært noen måneder med mange nedturer fram til nå. Vi har ikke fått trent ordentlig, og ikke har vi fått spille kamper. Det har vært veldig frustrerende. Så kom oppturen da jeg fikk trene med AaFK på høyt nivå. Det toppet seg da jeg fikk kontrakt ut året. Nå handler det om å kjøre på videre, sier Sigurd offensivt.

Forsvarsspilleren har fått kontrakt ut året med AaFK, og nå skal han gi alt for å vise Lars Arne Nilsen at han er verdt å satse på også på lang sikt.

- Jeg skal trøkke skikkelig til på trening og vise at jeg har noe her å gjøre. Å løpe ut på Color Line Stadion som AaFK-spiller er noe jeg har drømt om hele livet. Nå kom sjansen, og den ga mersmak, smiler han.

 

Annonse fra Eliteserien: