Halv pris for TAFJORD-kunder

Vår hovedpartner vil bidra til å fylle stadion.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Det er virkelig tett og jevnt i kampen om opprykk til det gjeveste selskap i norsk fotball. Med seks runder igjen er det vidåpent, og kampen om de to direkte opprykksplassene ser ut til å stå mellom fire lag. HamKam, Aalesund, Jerv og Fredrikstad øyner alle et håp om å kunne ta steget opp til Eliteserien.

- Vi i AaFK går spennende uker i møte, og vi er avhengig av god støtte på og utenfor bana. Det har vi heldigvis! Førstkommende søndag klokka 15.00 er TAFJORD dagens kamppartner. Det ønsker de å markere med å gi sine kunder halv pris på kampbilletter. Tilbudet gjelder for billettkjøp på nett i perioden 19. til 24. oktober, forteller salgs- og markedsleder i Aalesunds Fotballklubb, Morten Alnes Grundstad.

Tafjord logo.jpg

TAFJORD har sendt ut e-post til alle sine kunder med informasjon om tilbudet. I e-posten finner du som kunde en rabattkode du skal benytte.

- Som stolt sponsor av AaFK er det ekstra gøy å se at laget seiler i medvind. Bli med å heie dem fram mot opprykk, lyder beskjeden fra vår trofaste hovedpartner gjennom mange år.

Annonse fra Obos-ligaen: