- Gode år som smarbeidspartnere

Golden Energy Offshore mottar statuett for ti sammenhengende år som lagkamerat med AaFK.

Annonse:

Totalt har Aalesunds Fotballklubb 62 samarbeidspartnere som har vært med oss i over ti år. 

Golden Energy Offshore har vært med siden 2011.

- Det har vært ti gode år for Golden Energy Offshore som samarbeidspartner av AaFK, der vi har vært med på både oppturer og nedturer. Vi krysser fingrene for at vi får et underholdende år i OBOS-ligaen denne sesongen, før vi kommer styrket tilbake til Eliteserien så snart som mulig.

Det sier Per Ivar Fagervoll, CEO i Golden Energy Offshore.

Til venstre er Nils Kåre Bondhus - Maritime Operation Manager, og til høyre er Svein-Terje Brekke Fagervoll – Chartering and Operation Officer
Til venstre er Nils Kåre Bondhus - Maritime Operation Manager, og til høyre er Svein-Terje Brekke Fagervoll – Chartering and Operation Officer

Han forklarer samarbeidet med AaFK med at fotball er en av de tingene som skaper mest engasjement utover både lokale grenser innen kommunene og også utover kommunegrensene. 

- I en by som Ålesund er det derfor viktig at bedriftene er med på å sikre at vi i det hele tatt skal ha muligheten til å ha et lag i toppen av norsk fotball. Ålesund er og skal være en fotball-by, noe som bidrar til en attraktiv totalpakke for oss som bor her og de som ønsker å bosette seg her, legger Per Ivar til. 

- Vi i Aalesunds Fotballklubb vil rette en stor takk til Golden Energy Offshore for godt samarbeid! Vi håper de er med oss i mange, mange år framover, sier partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe. 

Annonse fra Obos-ligaen: