God respons fra samarbeidspartnerne

Vi opplever at mange vil være med på oppturen.

Annonse:

Å sikre opprykket foran 8.600 supportere var en stor opplevelse for alle i og rundt Aalesunds Fotballklubb. Den entusiasmen og oppslutningen rundt opprykksjakten, samt gleden og engasjementet i etterkant, er godt å ta ned seg inn i 2022. Flere samarbeidspartnere har signalisert at de ønsker å forlenge, og vi opplever i tillegg god respons fra flere næringslivsaktører som ikke har avtale per i dag 

- Vi er veldig glade for positiviteten som råder rundt AaFK. Vi har fått på plass spennende avtaler, og kan i tida som kommer slippe nyheter om forlengelser av kontrakter. Det er mange aktører på Sunnmøre som ser store fordeler med å være en del av AaFK-familien, forteller salgs- og markedsleder Morten Alnes Grundstad. 


Tilbakemeldingene han har fått den siste tida er at flere opplever en stor grad av synlighet gjennom klubbens flater. Det kan være i form av storskjermreklame, digital arenareklame og tradisjonell skiltreklame, samt avtale om å være dagens kamppartner eller levere dagens matchball. 

- I tillegg er det mange som opplever VIP-en vår som en verdifull arena, der man blant annet kommer i kontakt med andre næringslivsaktører og både oppretter nye relasjoner og ivaretar eksisterende. Det handler på mange måter om å se og bli sett, forteller Morten. 

I månedene fram mot seriestart til våren skal Morten og resten av markedsavdelinga jobbe videre med partnersalg, og kommer til å ta kontakt med flere potensielle samarbeidspartnere. 

- Så setter vi selvfølgelig pris på at folk tar kontakt med oss. Man kan vinne mye på å bli bedre kjent med hverandre. Vi forteller mer enn gjerne om fordelene med et samarbeid med AaFK, avslutter han. 

Annonse fra Eliteserien: