God på heiarop? Vinn 30.000 kroner til ditt lag

I samarbeid med OBOS Nordvest har vi lansert en digital utgave av OBOS Tribunejubel.

Annonse:

Sammen med OBOS Nordvest vil vi bidra til kreativitet, samhold, fotballengasjement og penger i kassa til breddelagene.

Vanligvis samles vi på stadion for å skape stemning, men i år gjør vi en digital vri på OBOS Tribunejubel-prosjektet. Du og ditt lag lager deres kreative AaFK- og OBOS Jubel-heiarop, deler det i sosiale medier og er med i konkurransen om 30.000 kroner til ditt lag.

Alle bidrag som blir valgt ut blir publisert i forbindelse med kampromotering i forkant av hver hjemmekamp og disse bidragene vinner 10.000 kroner til sitt fotballag. Det bidraget som får størst engasjement i sosiale medier vinner i tillegg hovedpremien på 20 000 kroner, totalt 30 000 kroner i klubbkassa.

Hvordan delta: Lag et heiarop som må inneholde "AaFK" og "OBOS Jubel",  del på Instagram og Facebook. Tagg innlegget med #obostribunejubel og #aafk. Send også heiaropet på Facebook Messenger til AaFK med informasjon om kontaktperson, hvilket lag og hvilken klubb du tilhører.

Hvem kan delta: Alle fotballag i Sunnmøre fotballkrets.

Hva kan du vinne: 10 000 kroner for hvert bidrag som brukes. Det bidraget som får størst engasjement vinner i tillegg hovedpremien på 20 000 kroner.

Kritierier: Minst to personer må delta i heiaropet, hvorav en må være fra fotballaget. Ellers står dere fritt til å gjøre akkurat hva dere vil

Send inn i dag!

OBOS Tribunejubel-heiarop sikret Rollon J2013 10.000,-


Annonse fra Eliteserien: