Gleder oss til ny lørdagskamp

Det blir både fotballtorg, Kahoot og premieballer på Color Line Stadion lørdag.

Annonse:

- Vi står foran en viktig hjemmekamp, og vi er svært glad for at den lander på en lørdag. Det betyr en ekstra mulighet for oss som også er glade i å lage ekstra god stemning for små og store supportere i forbindelse med kampen, sier arrangementsansvarlig Sven Giske om kampen mot Haugesund kommende lørdag kl. 16.00. 

Fotballtorg, Kahoot og premieballer

To timer før kampstart åpnes «Fotballtorget» utenfor stadion der publikum kan varme opp med både aktiviteter, musikk og god mat. 

- Vi jobber hele tiden med å forbedre denne møteplassen som begynte i det små tidligere denne sesongen. Dette er en uformell møteplass før kamp der man blant annet kan kjøpe seg noe godt fra grillen og støtte Guard, kjøpe supporterustyr fra Stormen, nyte ei lettøl eller brus eller snakke med kjente og ukjente, forteller Giske, som denne gangen også kan friste med salg av sukkerspinn og gratis ansiktsmaling med blått eller oransje hjerte på kinnet i tillegg til skuddradar i samarbeid med Tafjord. 

Har du inntatt stadion i tide, kan du også bli en av fire heldige vinnere som får tak i premieballene som sparkes ut på tribunen i forbindelse med innmarsj. 

I pausen er det klart for noe helt nytt. Vi spiller Kahoot! 

- Via storskjermene blir det Kahoot-quiz. Ha mobilen klar og tast inn koden som kommer opp på skjermen for å spille. Du kan også scanne QR-koden ved å bruke kameraet på mobilen din. For å være med og ha mulighet til å vinne premien, har vi krav om å skrive inn fullt navn. Ta et skjermbilde av eget resultat og hent ut premien ved Riise-statuen etter kamp, forteller Giske som gleder seg til å teste den nye pauseaktiviteten. 

- Her gjelder det å være rask på labben. Det er 2.000 som kan være med i runden og vi gleder oss til å se hvordan dette fungerer med så mange. Hvem blir først, spør Giske, som frister med både signert AaFK-drakt og VIP billetter i premie. 

Har du enda ikke sikret deg billett til kampen, så gjør du det her! 

www.aafk.no/billett

Velkommen til oss på Color Line Stadion. 

 

 

Annonse fra Eliteserien: