Screenshot 2023-09-14 at 08.22.59

Gjenforenes med Bakke

Marius Lenni Bøe forlater AaFK, og gjenforenes med sin gamle sjef Eirik Bakke i LSK.

Annonse:

Foto: NTB

Marius Lenni Bøe ble hentet inn i desember 2022 som assistenttrener og erstatter for Roger Naustan. I tillegg til treneren Bøe hadde vi fått gode skussmål om personen Marius Bøe, som virkelig har vist seg å stemme.

Før ansettelsen i Aalesunds Fotballklubb hadde Bøe jobbet som assistenttrener under Eirik Bakke i Sogndal, hvor de skapte et nært bånd og samarbeid gjennom flere år.

- Marius har vært et friskt pust i AaFK, både i form av kompetanse og som person. Han ble ansatt som assistent til Lars Arne, var vikarierende hovedtrener for en periode før han ble assistenttrener for Christian. Det har vært mye på 9 måneder i AaFK, og vi er veldig takknemlig for jobben Marius har lagt ned, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Nå er det klart at han går tilbake til sin gamle sjef i Eirik Bakke, som for kort tid siden tok over roret i LSK på midlertidig basis.

- Vi trenger all det fokuset og energien vi kan skape inn mot de kommende kampene og valgte av den grunn å gå i dialog for å finne en minnelig løsning med LSK, fortsetter Melland.

Selv sier Bøe at det å forlate Aalesunds Fotballklubb til fordel for Lillestrøm har vært en vanskelig avgjørelse å ta, men at en gjenforening med kamerat og mangeårig kollega Bakke føltes naturlig når muligheten nå oppstod.

- På de månedene jeg har vært i AaFK har det skjedd mye og jeg setter stor pris på støtten jeg har fått fra dedikerte supportere, spillere og ansatte i klubben. Jeg ønsker Aalesunds Fotballklubb alt det beste.

Sindre Eid, som de siste årene har gjort en stor jobb med utviklingen av AaFK Akademiet, går inn som assistenttrener ut sesongen.

- Når vi nå endte med denne konklusjonen har Christian og vi hatt et sterkt ønske om at Sindre Eid trer inn som assistenttrener på vårt A-lag på midlertidig basis. Sindre er positiv til en slik løsning ut sesongen, og vil gå inn med hud og hår sammen med resten av teamet fra og med i morgen tidlig, forteller Melland.

Vi takker Marius Bøe for den innsatsen han har lagt ned i Aalesunds Fotballklubb.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: