Gjør som Gurskøy IL

Fotball er best sammen med venner - der det skjer.

Annonse:

Foto: Evy Bakken, Gurskøy IL

Vi vet at det er utrolig kjekt å være med venner, vi vet også at det er utrolig kjekt å være på fotballkamp. Derfor er vi helt overbevist om at toppen av lykke er å være på fotballkamp sammen med venner!

Uansett om du er lagleder, trener, spiller, oppmann, fotballmamma eller annet - sørg for at ditt lag melder seg på.

Om dere tar det som en sesongavslutning, eller som en sosial og samlende aktivitet for gjengen- er helt opp til dere. AaFK legger i alle fall alt til rette for at dere skal kunne finne på noe kjekt sammen med laget. Superpriser til breddelagene på Sunnmøre!

Til AaFK - Viking får vi besøk på Color Line Stadion av Gurskøy ILs J12- og G12-lag med Evy Bakken, trener for jentelaget, i spissen. Gjengen fra Søre Sunnmøre har vært på besøk og hjulpet fram tangotrøyene ved flere anledninger, blant annet som ballhentere. Nå legger de sesongavslutningen til stadion og toppkampen mellom AaFK og de mørkeblå fra oljebyen. Hele 35 store og små, 27 av dem barn, tar turen til kampen som har avspark tirsdag 23. oktober klokka 19.00.

- Det begynte med at vi reiste på kamp for et par år siden for å være med på FanZone, og så har vi reist flere ganger etter det. Vi er ivrige brukere av de flotte tilbudene fra AaFK, kan du trygt si, smiler Evy.

De unge fotballspillerne fra Gurskøy IL har hatt det kjekt sammen på stadion tidligere også. Til kampen mot Viking er de atter en gang på plass for å støtte oss. Foto: Evy Bakken, Gurskøy IL.
De unge fotballspillerne fra Gurskøy IL har hatt det kjekt sammen på stadion tidligere også. Til kampen mot Viking er de atter en gang på plass for å støtte oss. Foto: Evy Bakken, Gurskøy IL.

Gurskøy ILs ildsjel brenner for at den lille bygdas unge fotballspillere skal være med så lenge som mulig innen fotballen, og har stor tro på at hyppige sosiale tiltak har en positiv effekt.

- Vi vil bygge kultur og samhold. Det er veldig viktig for oss. Bidrar vi i klubben vil det bety mye også i det private og på skolen, tror jeg. Alle skal føle seg inkludert, sier Evy.

På Color Line Stadion blir jentene og guttene fra Gurskøy del av et stort fellesskap med flere tusen andre sunnmøringer med hjerter som banker for AaFK. Evy forteller at hennes spillere slipper seg løs, heier og synger når de er på plass på stadion. Slik har det vært tidligere, og mot Viking er det intet unntak.

Klokka 16.00 kampdag er de aller fleste foreldrene ferdige på jobb, så Evy og kompani har planlagt avreisetidspunkt 16.30, deretter ferje en halvtime senere fra Hareid. Når ferja legger til kai er det strake vegen mot AaFKs storstue for å nyte pølse og brus sammen med lagkamerater og gode venner.

Vil du melde på ditt lag til sesongavslutning?

Vi har ledige plasser til:

AaFK - Viking tirsdag 23. oktober klokka 19.00.
AaFK - Levanger søndag 4. november klokka 12.00.

Påmelding her.

Annonse fra Eliteserien: