- Gi oss tilbake nøkkelspilleren vår!

Vi savner vår 12. mann.

Annonse:

Alle fotballag er på sitt beste når samtlige spillere er tilgjengelige. Vi mangler en av dem som kan bikke kampene i vår favør, bidra til at vi vinner de tette duellene, løper raskere enn motstanderne og kjemper inn det avgjørende målet. Denne spilleren kommer i form av tusenvis av entusiastiske sunnmøringer og bærer trøye nummer 12. Nå er det på tide at denne viktige spilleren får bli klar til kamp.

- Color Line Stadion rommer nesten 11.000 tilskuere. Per dags dato får vi bare slippe inn 200. Det mener vi er feil. Vi klarer fint å ta imot mange flere. Folk er fullt klare over at de skal holde minst én meters avstand, sprite hendene og holde seg hjemme om de føler seg syke, sier klubbdirektør Geir S. Vik, som forteller at klubbene i Eliteserien kommer til å markere sitt standpunkt i forbindelse med den neste serierunden.

For AaFKs vedkommende er neste hjemmekamp mot Start førstkommende onsdag klokka 18.00.

Vi trenger vår 12. mann på stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Vi trenger vår 12. mann på stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Kapteinene på hjemme- og bortelaget tar med seg hver sin trøye med tallet 12 på ryggen ved innmarsj og oppstilling. I tillegg vil speaker lese en tekst med oppfordring om å åpne for flere tilskuere i Eliteserien.

Klubbdirektøren forteller at det er blitt jobbet med å utarbeide konkrete planer for hvordan man skal håndtere et økt antall tilskuere og samtidig overholde smittevernreglene på en like god måte som i dag.

- Klubbene står sammen om dette, og vi har full støtte hos Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund, som jobber målrettet med å påvirke myndighetene, forteller Geir.

- Det er ikke opp til oss å ta en beslutning, men vi håper og tror at dem som har dette mandatet bruker det godt. Vi har i alle fall planene klare og er godt forberedt, slår han fast.

 

Annonse fra Eliteserien: