Geir S. Vik gir seg etter opprykket

Takker av etter fire og et halvt år i AaFK.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

Geir S. Vik velger å gi seg etter opprykket til Eliteserien, og søker nye utfordringer hos rådgivningsselskapet Gagn, hvor han starter som seniorrådgiver 1. april. 

- Jeg ønsker å takke styret for det gode samarbeidet og tilliten de har vist meg gjennom mine fire og halvt år i klubben. Det var store, krevende oppgaver som møtte meg ved oppstart sommeren 2017, og jeg mener å ha levert innenfor det oppdraget styret ga meg ved ansettelsen, sier han. 

Geir forteller at han velger å gi seg etter en svært vellykket sportslig sesong for alle AaFKs lag. Opprykket til Eliteserien foran et nesten fullsatt Color Line Stadion markerte en fin avslutning. 

- Vi har dyktige og hardtarbeidende medarbeidere i administrasjon og sport, og gjennom målrettet arbeid de siste årene ligger grunnlaget godt til rette for sportslig suksess i AaFK i årene framover, sier den avtroppende klubbdirektøren. - Det har vært flotte år med oppturer og nedturer. Det har vært begivenhetsrikt, lærerikt, utfordrende og krevende i en klubb som har gått gjennom noen krevende omstillingsår, legger Geir til. 

Han forklarer at det var viktig for ham å avvente offentliggjøring til sesongen var avsluttet for ikke å skape noen form for uro eller usikkerhet inn i en viktig sesonginnspurt. 

I disse dager er han i gang med å legge budsjett for kommende sesong sammen med styret. Det skal legges til rette for at en ny daglig leder skal få så godt grunnlag som mulig.

- Jeg skal fortsatt jobbe her fram mot seriestart, men vil benytte anledningen allerede nå til å takke flotte medarbeidere, våre frivillige, supportere, samarbeidspartnere og investorer for store bankende hjerter for AaFK og for et godt samarbeid.

Styreleder Jan Petter Hagen ønsker å takke Geir S. Vik for solid innsats som daglig leder i klubben i nesten fem år.

- Geir har jobbet strukturert og målrettet sammen med teamet i klubben gjennom opp- og nedturer. Jeg setter pris på at han fortsatt vil jobbe i klubben fram til seriestart 2022. Styret starter arbeidet med å finne ny daglig leder umiddelbart, sier Jan Petter Hagen.  

Annonse fra Eliteserien: