Går for tre poeng

De to målscorerne fra seieren mot Jerv er enig i en ting. De skal ha tre poeng mot Haugesund også.

Annonse:

Foto: NTB

I de to siste kampene har det blitt seks poeng. Nå gjenstår Haugesund i morgen før de fleste spillerne tar ferie, men fire av dem skal på landslagsoppdrag.  

Og for spillerne handler det om en ting. 

- Det smakte veldig godt å ta seks poeng på tre dager. Nå skal vi ned til Haugesund og ta tre nye, sier Isak Dybvik Määtää.

- Det er klart at vi har kjøpt oss litt tid med seks poeng, men vi går uansett for tre poeng der også. Vi vil ta med oss den flyten videre. Vi har fått en veldig god start på sesongen og har spilt mange gode kamper. Det er ferie, så da kan vi legge de siste kreftene våre i den kampen. Det hadde vært sykt deilig å ta ferie med tre poeng, sier Simen Bolkan Nordli. 

Men han er klar på en ting.

- Vi må en bedre prestasjon mot Haugesund enn det vi hadde mot Jerv, for å ta tre poeng.

AaFK har så langt plukket 14 poeng og er nummer fem på tabellen. Med seier og Viking tar poeng borte mot Strømsgodset, så vil klubben klatre til fjerdeplassen før det blir ferie og landslagspause.

- Vi ønsker å ha med oss en god opplevelse og selvtillit inn i ferien, for det er viktig. Vi er jo nummer fem, og vi har lyst å være der oppe, og da må vi ta tre poeng i Haugesund, sier Määtää.

- Jeg syns vi har en stall med mange gode spillere, så jeg er ikke overrasket over den gode starten. Vi har vært gode i det fleste kampene, og har levert gode prestasjoner så langt. Nå må vi opp enda et nivå slik at vi slår Haugesund, sier Bolkan Nordli.

- 14 poeng hjelper ingenting, og det er det vi har foreløpig. Vi jakter bare videre, for vi vet det kommer tøffere tider, legger han til.

Se høydepunktene fra hjemmekampen mot Jerv:


 

Annonse fra Eliteserien: