G19 i aksjon mot Molde på CLS søndag

Førstkommende søndag kl. 13 spilles første runde av OBOS Nasjonal G19-serien.

Annonse:

Foto: AaFK.no

Sesongen starter med en godbit når vi får besøk av Molde i årets første seriekamp. Etter en solid treningskamp mot Herd sist helg, der flere av ungguttene fikk testet seg og vist at de holder et høyt nivå, føler Amund Skiri og Tor Hogne Aarøy i trenerteamet at de er godt rustet inn mot helgens kamp.

Laget har fått inn flere spennende spillere fra 2006-kullet og har beholdt de fleste av spillerne som spilte i fjor fra 2005- og 2004-kullet, og trenerne føler seg trygge på at de har et lag som skal matche gjestene fra Romsdalen. 

I uken inn mot Herd-kampen hadde laget trent mye forsvarsspill og Skiri er fornøyd med å se at dette ga konkrete resultat i form av trygg defensiv struktur og null baklengsmål.

- Denne uken har det vært mer fokus på det offensive spillet og trenerteamet har tro på at dette skal vises på banen. Vi scoret fem mål mot Herd, noe som selvsagt er bra, men vi har enda mere å gå på i angrepspillet vårt, sier Skiri.

- Flere av de eldste juniorene har trent med A-laget de siste ukene og det er foreløpig litt usikkert om de spiller med juniorlaget til helga, eller om de blir prioritert til A-lagsbruk. Det samme gjelder for Molde, som spiller treningskamp med sitt A-lag på lørdag, men vi har tro på at vi får se to sultne juniorlag på Color Line Stadion på søndag.

Vel møtt til kamp!

Annonse fra Eliteserien: