Fotballfest - hele helgen!

Denne helgen gir vi alt som klubb for å lage liv på stadion og sette vårt preg på Ålesund by.

Annonse:

Det er kun dager igjen til oppgjøret mot Vålerenga på Color Line Stadion og samtidig som at laget holder stødig kurs med forberedelser på matta, jobbes det i kulissene for å gi publikum opplevelser hele helgen inn mot kampen søndag kl. 20.00. 
 
Fotballfest på rådhusplassen (Blir det skikkelig uvær, flytter vi inn i Korsatunnelen). 
 
Lørdag 12.00-15.00 blir det fotballfest i sentrum når vi tar med en rekke av våre samarbeidspartnere ut for å lage liv i byen. Her blir det konkurranser, underholdning, fotballkamp og selvfølgelig treffer du flere av våre spillere. 
 
Møt Sparebanken Møre, OBOS, Nordvest Fiber/Altibox, Redningsselskapet, Regatta, Sportsklubben Guard, Stormen og Røde Kors. 
 
Det blir konkurranser på standene, fotballbane, fotballkamp mellom AaFK og Regatta, du kan sjekke redningsvesten din hos Redningsselskapet og mye mer. Gjett om vi gleder oss! 
 
På scenen får vi også besøk av de tidligere AaFK-spillerne Karl Oskar Fjørtoft og Andreas Lie, som skal prate om Aalesunds sesong hittil og selvfølgelig hva de tenker før kampen mot Vålerenga søndag kl. 20.00

Fotballtorg.JPG
I forkant av kampen åpnes Fotballtorg utenfor stadion. Fra kl. 18.00 blir det god stemning med musikk og du får kjøpe grillmat, churros og lettøl samt supporterutstyr.

Fotballtorg utenfor stadion søndag.

Fra klokka 18.00 kan du varme opp til kamp med musikk, burger, churros og alkoholfritt øl!

Guard står for grilling av burgere og pølser, Papi Churro serverer Churros fra sin matvogn og ISS selger alkoholfritt øl. I tillegg stiller Stormen med merch-vogn. Trenger du AaFK-drakt, skjerf og annet kan du besøke TangoShop som også flytter virksomheten ut for anledningen. 

- Dette håper vi er med på å utvide tilbudet på kampdag og er inspirert av områdene utenfor engelske fotballarenaer, forteller arrangementssjef Sven Giske som sier dette er en test og start. 

AafK - Vålerenga kl. 20.00

Klokka 20.00 presis braker det løs inne på stadion. Laget har vist seg å være i storform, og vi håper det fortsetter! Vi skal hvertfall gjøre alt vi kan for å gi de backup fra tribunen. Ta på deg skjerfet og kom du også. 

Billetter får du her!
 

GOD KAMP!

Annonse fra Eliteserien: