Forumet er stengt

Speakers Corner

Annonse:

- Hets og diskriminering har vært en utfordring på Speakers Corner over mange år, og det inneholdt også en moralsk utfordring så lenge skribentene kunne skjule seg bak «alias». Derfor har Aalesunds Fotballklubb valgt å stenge forumet, sier medieansvarlig i AaFK, Jonatan Arvidsen-Osvik.

- Norsk og internasjonal fotball har dessverre over tid hatt utfordring med netthets og diskriminering. Dette er også et stort samfunnsproblem. AaFK ønsker å være troverdig i vårt samfunnsarbeid med #MOT, #PRIDE og #STOPP, og da må vi sette søkelys på våre egne plattformer og vår egen kommunikasjon, forklarer klubbdirektør Geir S. Vik.

Kampanjen #StopOnlineAbuse startet i England med Premier League, FA, spillerorganisasjonen PFA og kvinnenes toppdivisjon, og har spredd seg til flere land. De fleste norske toppklubbene har støttet oppunder kampanjen, sier Jonatan Arvidsen-Osvik.

- Før vi tok beslutning om å stenge Speakers Corner tok vi kontakt med både Stormen Supporterklubb og Aalesund Support, og opplevde forståelse for vårt standpunkt, sier klubbdirektøren.

Det finnes i dag flere Facebook-grupper drevet av AaFK-supporterne, og vi oppfordrer våre supportere å benytte disse kanalene for å diskutere AaFK.

Her er et utvalg:

AaFK – har Norges beste supportere:

AaFK i vårt hjerte

Speaker’s corner, AaFK substitutt

I tillegg er man selvfølgelig også velkommen til AaFK sin egen Facebook-kanal: https://www.facebook.com/aalesundsfk

Annonse fra Eliteserien: