Fortsetter i AaFK

Kristoffer Barmen (28) har skrevet under på en ettårskontrakt.

Annonse:

Foto: AaFK

Enda en brikke har falt på plass. Vi kan med glede meddele at Kristoffer Barmen har sagt ja til å spille i Eliteserien for AaFK i 2022 etter han han besto den medisinske testen i dag tidlig. 

- Kristoffer var veldig sulten og motivert for videre spill i AaFK, så da ble det enkelt for oss. Han er en robust, allsidig og erfaren eliteserie-spiller som blir en viktig brikke for oss i år, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Barmen fikk elleve kamper og scoret fem mål i den oransje drakten i fjor. Og det er ikke tvil om at vi har fått en spiller som virkelig vet hva som må til i Eliteserien. Midtbanespilleren har spilt 202 kamper og scoret 26 mål på øverste nivå i Norge.

- Vi er veldig fornøyd med å få signert Kristoffer Barmen. Han var viktig i fjor høst da vi sikra opprykket. Barmen er en allsidig spiller som kan spille i mange posisjoner og er veldig rutinert med over 200 eliteseriekamper. Han er i sin beste alder og har fremtiden foran seg, sier trener Lars Arne Nilsen.

Stor tro på prosjekt AaFK

Nå er Barmen klar for å bidra for AaFK i Eliteserien.

- Det er kjempeartig å være tilbake, for jeg kjenner jo guttene veldig godt. Nå gleder jeg meg til å starte et nytt prosjekt med dem, sier Barmen.

Og han har tro på en god sportslig sesong på Color Line Stadion. 

- Skal jeg være helt ærlig, så gikk det ikke så bra forrige gang AaFK var i Eliteserien. Jeg har et høyt ambisjonsnivå for 2022, og har sett at klubben også har det. Det gjør at jeg er sikker på vi skal være med å prege Eliteserien i år. AaFK er en klubb som har ambisjoner om å hevde seg, ikke bare i år, men også i fremtiden. 

- Klubben har allerede forsterket seg med et par gode spillere og en del av de guttene som var veldig gode i fjor høst, er med videre. Så det lover godt, legger Barmen til.

Nytt draktnummer

I år blir det en stor forandring for hans egen del. Nytt draktnummer, for han skal spille med nummer 10 på ryggen. 

- Jeg har spilt hele karrieren med 29, så det var på tide skifte. Nå blir 10 det riktige nummer for meg å ha. 

Annonse fra Obos-ligaen: