Fornøyd med responsen fra spillerne

Lars Arne Nilsen har likt det han har sett av spillerne den siste uka. Nå skal de kjempe som ville løver for poengene fremover.

Annonse:

Foto: AaFK

AaFK-Haugesund, Color Line Stadion i dag kl. 16:00. Kampen vises på MAX og TV 2 play

Haugesund har slitt stort på bortebane i år. Det har kun blitt fem poeng, og bare de to bunnlagene Jerv og Kristiansund har tatt færre med ett og tre poeng. Haugesund slo Odd borte 16. mai 4-0 og har også spilt uavgjort mot Tromsø og Rosenborg. 

Under trener Jostein Grindhaugs ledelse har det imidertid blitt seks poeng etter de slo både Sarpsborg 08 og Jerv på hjemmebane i de to siste kampene. Begge endte med 3-1. 

- Jeg er litt imponert over Haugesund som tapte de fem første kampene, men så har de også en rutinert ringrev som styrer butikken. De har greid å stå i det og snudd det selv med det vanskelige utgangspunktet som de hadde. Det er en veldig vanskelig øvelse, for det er noe jeg kjenner til. Og nå har de to strake seire, som har gjort at de har kommet opp i posisjon igjen, sier AaFK-trener Lars Arne Nilsen. 

God respons

Han gleder seg til ettermiddagens oppgjør. 

- Det blir en knalltøff kamp, for det et fysisk og tøft lag som vil stå på motsatt banehalvdel. De er gode fremover på bana og har to lynkjappe karer på topp. Vi har sett bra ut vi også, men i de to siste kampene har vi møtt knalltøff motstand i Bodø/Glimt og Vålerenga. Bortekampen mot Vålerenga hadde litt vanskelige forutsetninger, siden vi hadde to spillerne ute med karantene, og et litt nytt lag. Vi tok også ut spillerne for å spare de med tanke på gule kort. 

- En spennende og viktig kamp som vi gleder oss veldig til. Vi har sett bra ut hele uka, vi har jobbet godt og humøret er tilbake. Jeg er fornøyd med hvordan spillerne har respondert, for det var en dag hvor de hadde det litt tungt, men deretter så har det vært fullt fokus inn mot Haugesund, legger han til.

Går for tre poeng

Selv om det er kjent at AaFK jakter en angrepsspiller, så men han laget har respondert bra etter at Sigurd Haugen ble solgt. 

- Det er stor styrke for oss som klubb at vi klarer å selge spillere, men vi er ikke gode om vi klarer å opprettholde det sportslige nivået, og det har vi egentlig klart. Mot Sandefjord er vi gode borte og første omgang mot Bodø/Glimt er nok vår beste i år. Og så er det bare se hva de har gjort siden. Med de forutsetningene vi hadde da, og har nå, så har vi et lag som er godt nok til å slå Haugesund, sier AaFK-treneren. 

- Vi har lagt et veldig godt grunnlag til å etablere oss i Eliteserien, så nå skal vi kjempe som ville løver for å ta flest mulig poeng. Og i dag går vi selvsagt for tre poeng, legger han til. 

Avspark i ettermiddag er kl. 16:00. Billetter til kampen kan du kjøpe på https://bestilling.aafk.no/

Annonse fra Eliteserien: