Forlenger med Stian Aarønes Holte!

Ny avtale på plass for den høyreiste midtstopperen.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Våren 2021 skrev den høyreiste stopperen under på en proffkontrakt med Aalesund. Avtalen, med en varighet til sommeren 2023, er nå forlenget. Den nye avtalen strekker seg ut 2024. 19-åringen fikk sin debut for tangotrøyene i cupoppgjøret mot Træff i juli 2021. En måned senere fikk han seriedebuten, da AaFK tok imot Raufoss i den 16. runden av OBOS-ligaen. I deler av 2022-sesongen var Stian lånt ut til Brattvåg i PostNord-ligaen.

- Stian er en "late bloomer", i utvikling, med naturlige fysiske forutsetninger til å bli en veldig robust forsvarsspiller. Han legger ned enormt mye arbeid, og vi ser frem til å følge hans utvikling de neste par årene, forteller sportssjef Bjørn Erik Melland.

Hovedpersonen selv er svært fornøyd med å forlenge med klubben som han alltid har hatt et helt spesielt forhold til. 

- Det kjennes godt. AaFK er den klubben som står nærmest hjertet mitt. Det å få ny kontrakt og nye muligheter til å nå drømmen om å spille fast ute på Color Line Stadion kjennes veldig bra, og nå gleder jeg meg bare til tiden fremover, forteller Stian. 

Som sønn av Ann Kristin Aarønes har Stian vært veldig tett på klubben så lenge han kan huske.

IMG_2299.JPG
Stian (til høyre) like før den kjente finalen i 2009. Foto: Herman Ekeberg / AaFK

- Jeg har jo vokst opp på Color Line Stadion, og jeg husker spesielt cupfinalen i 2009 mot Molde. Det var kanskje da jeg virkelig merket at dette var en stor drøm for meg, og noe jeg ønsket å oppnå. Å være med å oppleve den fotballdrømmen selv. 

- Forhåpentligvis kan jeg være med på å gjøre AaFK til en bedre klubb i årene som kommer, det er også en stor drøm for meg. Jeg er stolt over der jeg er nå, men det er bare å jobbe på videre. 

Aarønes Holte har målene klare for sesongen 2023.

-Jeg har en drøm om å debutere i Eliteserien, men jeg er også veldig fornøyd med at andrelaget nå er i andredivisjon. Det gjør det veldig mye lettere for oss yngre på vei over den kjente broa. Jeg ønsker å komme nærmest mulig spilletid for A-laget, men utvikling er det viktigste. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: