Forlenger avtalen med Umbro!

Aalesunds FK har i mange år hatt et stolt og nært samarbeid med Umbro og Scan Trade AS. Nå forlenges samarbeidet med utstyrsleverandøren.

Annonse:

Foto: Umbro

Scan Trade AS skal fortsette å utstyre hele Aalesunds FK, fra A-laget til G16, i tillegg til alle tiltak i regi av klubben med Umbroutstyr.  De to partene har lang historie sammen, og den tidligere avtalen hadde utløp etter 2022-sesongen. Den nye avtalen vil ha oppstart i 2023 og vil gjelde ut 2027-sesongen.

Den karakteristiske Umbro-diamanten vil dermed fortsette å pryde tangotrøyen, noe salgs- og partneransvarlig Tarjei Aase Omenås er meget godt fornøyd med;

- Vi har hatt mange gode opplevelser med Umbro og Scan Trade som generalpartner og vi gleder oss til fortsettelsen. Denne avtalen gir oss forutsigbarhet for fremtiden, og jeg er spent på hva vi kan få til de neste årene. Det er stort for oss å ha en så viktig samarbeidsavtale på plass så tidlig i høstsesongen.

Daglig leder Ronny Stokke legger heller ikke skjul på at han er fornøyd med den nye avtalen.

- Vi har hatt Scantrade og Umbro med på laget siden midten av 90-tallet, og de har vært med på både oppturer og nedturer som klubben har opplevd. De er en solid leverandør av utstyr som vi er veldig glade for å fortsette samarbeidet med.

Om Scantrade AS

Scantrade AS er et av Norges største merkevarehus innen sport med over 30 års erfaring, og forvalter merkevarene Umbro, Fibra, Scott og Proline med flere. De betjener rundt 500 klubber i Norge med utstyr og bekledning og har som visjon å være Nordens ledende leverandør innen all organisert idrett.

 

ARTWORK_CAROUSEL_AAFK4.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: