Før treningskampen: Aalesund - Brattvåg

Bortelaget kommer til Color Line Stadion med flere ferske signeringer og ny trenerduo.

Annonse:

I treningsuken nummer tre er det duket for årets første kamp for tangotrøyene.

Foto: Srdan Mudrinic 

Fredag klokka 17.00 står Brattvåg på motsatt banehalvdel på Color Line Stadion. Vi tar imot våre naboer fra 2. divisjon med åpne armer, og gleder oss til å åpne slusene for supportere fra begge leire.

Brattvåg ledes i år av René Skovdahl, en velkjent danske med internasjonal fotballerfaring. 48-åringen har vært assistenttrener i Molde, Cardiff, Hønefoss og Maccabi Haifa, og i tillegg vært hovedtrener i Hønefoss og FC Roskilde. Dansken ble presentert som ny hovedtrener i Brattvåg i slutten av november. Med seg som assistenttrener har han fått tidligere Herd-trener Thomas Pedersen.

Brattvåg har i likhet med AaFK forsterket laget. Den ferskeste nysigneringen heter Aleksandar Stankovic, en 23 år gammel keeper som sist spilte i Aarhus Fremad. Gultrøyene har også hentet den finske stopperen Akseli Karlermo fra Vaasan Palloseura. I begynnelsen av januar signerte Sami Kamel fra Hønefoss og Træffs Alexander Jonassen.

Aalesund er inne i sin tredje treningsuke etter vinterpausen, og har blant annet gjennomført jojo-testen, hvor Pape Habib Gueye var best. Nykommerne Tega George (Kjelsås), Niklas Castro (Kongsvinger), Peter Orry Larsen (Brann) og Kristoffer Hay (Vålerenga) har kommet godt i gang i klubben. Hvem Lars Bohinen velger å starte med fredag er for tidlig å si, men det får dere vite på aafk.no i timene før kampen.

Kampstart kl. 17.00.
Benytt inngang 4.
Gratis inngang

Vel møtt!

Sunnmørsposten kommer til å streame samtlige av AaFKs treningskamper i oppkjøringen og vil være tilgjengelig for alle abonnenter.  

Ønsker du å få tilgang på kampene, kan du bestille abonnement på Sunnmørsposten (enten digitalt eller komplett) her.

Smp pluss er allerede inkludert for papirabonnenter

Annonse fra Eliteserien: