For en festkveld!

Allerede før kampstart blir vi møtt av en fantastisk TIFO av våre fantastiske supportere!

Vi bruker den enorme støtten fra supporterne og vises allerede fra start av at dette er en kamp vi vil opp og frem!

De første 15 minuttene har flere gode halvsjanser, og den største tilhører bortelaget etter 12 minutter, når Emil Breivik tar med seg ballen mot straffefeltet, og fyrer av langs bakken, men det må mer til for å slå Sten i buret! Det var en liten forsmak på hva Grytebust ville levere utover kampen!

Etter 18 minutter så kommer Munksgaard med en kanon fra avstand som Moldes keeper såvidt får slått ut i feltet. Ballen ender opp hos Hopland som slår inn i feltet, hvor Fällman stusser ned til en Lunding som kaster seg inn i full strekk, og tupper ballen forbi Karlstrøm i Molde-buret. Flagget kommer opp fra linjedommer, og etter noen runder i VAR-rommet så viser det seg at Lunding er i en knapp offside.

Vi må vente noen minutter til på sesongens første scoring! 29 minutter er spilt når romsdalingene bryter etter balltap av Hopland, og stormer frem. Ballen ender hos Martin Linnes som får et drømmetreff fra veldig skrå vinkel, og sender avgårde en kanon via Grytebust og tverrliggeren, for den går ut til innkast for bortelaget. Det har vært et høyt tenningsnivå den første halvtimen, og mange tøffe dueller. Nøyaktig slik et lokalderby skal være!

Men så skjer det Sunnmøre har ventet på: 38 minutter er spilt når Kitolano får med seg ballen inn i feltet, og ender opp med beina til Kaasa rundt magen, før han går i bakken. Soleklar straffe! Moses er sikker som banken når han smekker ballen helt nede i hjørnet bak Moldes keeper!

Etter 11 timer og 10 minutter har vi scoret sesongens første mål! Nå skjer det mye frem mot pause! Ola Brynhildsen passerer Juel inne i feltet etter 43 minutter, og blir hektet. Straffe til Molde!

Mannsverk setter straffa til side for Grytebust, men vår eminente sisteskanse er ute i full strekk og får slått straffesparket ut til corner! Det er et nydelig kok på stadion nå! Dette har helt klart årsbeste fra vår side, og det er bare en forsmak på hva som venter etter pause!

Det er spilt bare to minutter av omgangen når Moses spiller flott igjennom til Atanga som måker til. Moldes keeper får derimot slått til corner. Etter 56 minutter får vi et langt innkast fra Munksgaard. Det er flere dueller inne i feltet før ballen ender hos en Atanga som kommer i full spurt på bakerste stolpe. Fra hjørnet av 5-meteren måker han ballen opp i nettaket bak Karlstrøm, og vi dobler ledelsen! Aner vi en ketchup-effekt her?

Fire minutter senere gjør Moses nesten som sin navnebror, og åpner Molde-forsvaret med en perfekt pasning til Atanga! Alene med keeper er Atanga sikker, og setter inn 3-0! Klokka viser 69 minutter når Munksgaard slår en corner som stusses til Juel som header i toppen av tverrliggeren. Molde går rett i angrep, hvor Løvik slår inn til Grødem, som på nærmest åpent mål setter ballen utenfor. Idet kamp uret passerer 90 så slår Løvik inn foran mål, hvor Niklas Ødegård står umarkert på bakerste stolpe, og tupper inn reduseringen for romsdalingene.

Men denne kvelden tilhører oss, og vi viser at dette er noe som virkelig betyr noe. Den perfekte anledningen til å ta årets første seier! Samt vår første serieseier mot Molde på Color Line Stadion!

Det er ingen grunn til å sitte hjemme når vi tar i mot Brann 4. Juni. Vi kan se nye bra fotball utover sesongen! Sikre din plass på stadion allerede nå!

Gule kort: AaFK: Diop (42), Juel (50), Kitolano (65), Fällman (90+3) Molde: Brynhildsen (55), Berisha (90+3) Lagoppstilling: Grytebust - Hopland, Fällman, Juel (Kolskogen,76) - Munksgaard, Diop, Segberg, Kitolano - Atanga (Ødemarksbakken, 69), Moses (Kristensen, 87), Lunding (Karlsbakk, 69) Innbyttere: Lansing, Holte, Kristensen, Murray, Kolskogen, Karlsbakk, Ødemarksbakken, Haram, Kolve